Friday, 12 July 2013

TERBANG BERSAMA AIR ASIA PERTAMA KALI

Salam,

Pertama kalinya Eiman di bawa bersama menaiki pesawat Air Asia ke Langkawi. Huh.. dalam hati ada kerisauan. kot kot dia melalak lalak kat dalam kabin.. mesti ibu bapa yang terasa panik. hihi.. Nenek dan Atuk dah pesan macam-macam.. pakaian kena tebal sikit, takut sejuk.. Pakai topi yang tutup telinga.. supaya Eiman tak terasa sakit apabila nak take off atau mendarat. Sedangkan kita yang dewasa pun terasa berdengung kan.

Erm.. but anyway anyhow.. Alhamdulillah.. semuanya berjalan lancar.. waktu ni usia Eiman 4 bulan lebih. Dah pandai jerit kuat kuat bila di agah.. apatah lagi menangis.. Bikin Riuh!! erm.. Mommy n Daddy telah sepakat.. Eiman biar Daddy yang dukung sebab Daddy gagah.. kuat.. boleh pegang Eiman lama lama.. erm.. -excuse je tu kih kih

Masa ni tak beli seat pun... belasah je duduk mana.. nasibla tak jauh.. kat belakang je. Sempatla tangkap gambar Eiman.

Dalam handbeg ada Botol Susu.. Mask sebb KL jerebu.. Cermin Mata Hitam

Husben aku duk kat sit depan

Eiman melayan pemandangan dari tingkap pesawat

Kawaii!!

Buat muka comel yang menggeramkan

Lapa sebab tunggu lama.. tak beli lunch pun.. beli biskut dgn Milo... eii sedapnyaa!

Cuaca agak berawan

Eiman's Outfit from H&M (Hadiah dari Mama Nuren n Papa Mino )

Dah sampai!!... yeay!!

 haa.. lepas ni banyak giler gambar eiman ku tepekkan.. masa ni eiman sporting giler nak posing sesenyum!





Ni mak dia

Tiba di Airport Langkawi buat pertama kali!!..

Ok tu je.. cam banyak update gambar je. Buat kenangan masa depan.

Selamat Berpuasa kepada semua!