Monday, 19 August 2013

BAYI BUAT MUKA ORANG TUA TAKDA GIGI

Salam,

Malam raya kedua, aku & husben, kakak beraya ke Ipoh. Mak n Nenek dah balik tengah hari dah.. tak muat nak masuk semua orang dalam satu kereta kan.. kenala tunggu husben aku habis kerja kul 8 mlm. Kesian dia.. dari KL ke Tg. Malim amik kami pastu ke Ipoh... apa nak buat.. kalau tak beraya kat Ipoh rasa macam tak lengkap je raya...

Malam tu, memandangkan kami malas nak masak malam, siap2 terus je makan luar ajak Mino n Nuren join. hihi... Dah lapa kan, sedap jela rasanya.. makanan kat sini tak pernah lagi menghampakan ku.. rugi woo tak datang sini.. meh ke Easy Cafe Tg. Malim meh... kikiki.. cakap cam sebelah rumah je.. sepak kang!


Eiman dah tak nak duduk diam dah... so sekarang bagi bapaknya je yang handle
Nova Leeza tengah control muka cun flawless! kakaka
Sometimes kena jugak buat muncung itik

Chilll lah!

Mino... dia pun cuba buat muncung itik.. kakaka
Last... aku pun tatau sejak bila Eiman suka buat muka orang tua takda gigi ni.. geram aku... hilang kecomelannya


.

.

.

Tengokla tu



Kakakaka...
Ok skian.