Wednesday, 21 August 2013

Chillah di Chili's KLCC

Salam,

Minggu lepas aku cuti hari biasa.. tak silap ari khamis.. ahh yela.. jumaat tu baru kerja. Ok Khamis tu lepas hanta Baby Eiman kat pengasuh, aku ngn husben free la tak buat apa pun.. Nak lepak je kat rumah? woi.. bukan selalu dapat waktu free cenggini kan. hihi.. terus terlintas "TENGOK WAYANG!!' Oh Jomm!!! cepat je husben aku mngiyakan.. sebab dia pun dah jarang tengok wayang. Kebetulan adik ipar aku IRA ada kat umah cuti semester. Ha.. berangkut sekali semua..

Tengok cerita Hantu Thailand, tu je yang paling awal pukul 2.30 ptg. Haa... amik lewat kang kesian pulak kat anak. Belasah je. Tak yah tanyala kat aku cerita dia camana sebab 50% je aku bukak mata bebesar.. yang lain semua pejam menyorok belakang laki ku. kui kui kui...

Pas nonton, perot pun bergoncangan.. dan dan tu jugak nak lapa. Mentang2 la kat KLCC.. nak menghadap makan mahal sikit la kan. Ok Chill lah di Chili's.. beratur nak tunggu meja adala dalam setengah jam. Sanggup kot... sedap sangat gamaknya..

Tak caya.. tengokla.. dah habis bulan puasa, bleh tengok sambil telan liur ... meh meh


Ok meh pekenal kan.. ni dik ipar aku.. study lagi kat UITM Shah Alam..

Ni abang dia... yang  ni dah kawin.. not Available la ye.. aku dah cop! kikiki

Chili's KLCC

Yang ni Chicken Sandwich

Beef Steak

Mushroom Burger


.... Ira

Makcik kat belakang tu pun nak enter frame gak... kiki.. tak pe makcik boleh boleh...
SODAP... hii hii

Total : RM147 ++

Skian.