Friday, 2 August 2013

IFTAR di ANA PETAI BANDAR BARU BANGI

Salam,

Sepanjang Puasa ni jarang-jarang sekali aku berbuka puasa di luar kan.. Bagus betulkan. Yerla dah nama duduk KL,umah mak mertua, masuk je jalan pandan tu dok tersangkut la berjam jam dalam jam. Aii berapa banyak jam la.. Pastu sampai rumah nak dekat pukul 7 dah ha.. Balik rumah ada anak menunggu untuk disusui.. ha Camano! kekadang rindu jugak nak bukak puasa cam dedulu dengan kawan-kawan tapi apakan dayo... 

So minggu ni sempat la berbuka dengan kakak aku yang sorang tu kat ANA PETAI BANDAR BARU BANGI. Pergh wa cakap lu!! Terangkat habis mak! Husben aku makan.. haa... tambah punya tambah punya tambah.. lauk pauk masyaAllah... macam 15 orang makan.. Kami bertiga habiskan.. Ape benda pun telan je masuk. Ni... tak pandang dah kiri kanan... suap punya suap punya suap... haa.. burppp! Alhamdulillah... buncit buncit semua. memang tak ikut sunah nabi betul! Astaghfirullah. Janganla buat camni.. memang kenyang makan lahap.. tapi bila nak bangun balik... isk

Tak caye jom tengok apa menu kami yang kitorang dok lahap sangat tu.










Ni paling special kami amik Ikan Pari Bakar Petai

Sotong Celup Tepung jangan dilupakan

Haa... amacam.. sedap kan kan kan..

Ok pasni gambar kami sementara menunggu waktu berbuka..



Haha.... makan dia

IKLAN GIGI

Buat semua yang nak beraya dah ke kampung.. aku tatapkan dedekat agar korang tak rindu sangat kat SAYA SUKA BACA BLOG NOVA LEEZA!!



Total : 90 ++ sahaja!

oh ya.. kalau nak makan sini kena book dulu.. walk in memang takda tempat..
sila call

Lot 29991, Persiaran Kemajuan, (Sebelah Balai Bomba Bdr Baru Bangi) 43650 Bdr Baru Bangi, Selangor. 
No Tel : 019-2177668 / 012-9355869 
E-mail : aimanbbb7@yahoo.com
http://aibpbangi.blogspot.com/

hihi... ok sekian.