Thursday, 22 August 2013

KULIT FLAWLEZZ SEBAB MARY KAY

Salam,

Dah beberapa kawan aku tanya... "Pakai apa?? Kulit nampak cantik je??"..

Alhamdulillah, sebabnya dah Allah jadikah kulit aku ni jenis tak banyak meragam. (SYUKUR...)

Kedua, pakai camera 360 la.. tapi kawan aku cakap.. " kulit muka ko memang tak da masalah pun..!!"

tapi kan sejak aku pakai Mary Kay.. jerawat pun dah segan dah nak tumbuh.. muka kurang kekedut.. dan makin licin. 

Aku ni pulak jenis malas giler nak pakai toner semua bagai.. kalau beli sebulan dua je  pakai pastu tinggal je jadi perhiasan atas meja. Tapi dengan Botanical Set Mary Kay ni aku cuma pakai pencuci muka yang so call 3 in 1 dan Moisturizer dia.. siap!

Yang penting cepat. malas aku nak bedek2 muka depan cermin.






ha... yang aku pakai for Normal Skin.. Harga memang mahal skit.. tapi ni dah masuk 4 bulan tak habis2 lagi ni... banyak lagi.. pencuci je bulan depan habis kot... tahan lama woo..

Agen aku ni ha.. ada banyak produk Mary Kay ni.. aku bukannya agen n tak paham la terang2 ni.. senang je sapa berminat boleh....

PM/WhatsApp/SMS - 019-3204516 (Sha)


Ni pulak gambar ai yang terbaru.. tak la flawlezz mana.. tapi cuckupla buat org tertanya pakai apa... haha... poyo giler!!!








ok tata babai