Thursday, 29 August 2013

SEAFOOD GARDEN TG.MALIM

Salam,
Kampung ai kan kat Tanjong Malim, haritu malas giler nak masak so makan jela kat kedai. Yang terlintas kat kepala adalah Sea Food Garden. Kenapa makan situ?? sebab sedap dan lazat. Lagipun awek yang amik order tu pakai baju kebaya macam stewardess.. haha Eiman mesti suka..

Baby Eiman memang suka awek, kalau aku bagi makcik2 yang dukung dia.. melalak la dia.. kalau awek dukung.. erm.. senyum leba je..

Masa tu duduk dalam kereta, awek lalu, menjerit2 panggil,
Makcik lalu... buat bodo je... ceh budak ni..

ikut pangai sapa tah Eiman ni..

Hai awek-awek di luar sana... nama saya Eiman (kat belakang salah sorang awek yang amik order..) 
Eiman pose hensem
Cahaya terang sangat daa...
Ni feveret aku Ayam Masak Cili Kering dengan gajus! nyum!
Sotong Goreng Tepung.. nyum nyum weii
Sayur Baby Sawi masak belacan.. ehh jap betul ke?... 

Ini la kerusi Ikea yang ai nak tu, tapi husben tak bagi.. haha masih mengungkit hal tersebut lagi.


Total RM 48++
skian.