Friday, 16 August 2013

UNCLE MINO & AUNTIE NUREN DATANG BERAYA

Salam,
Minggu ni semua orang masih berada di dalam mood beraya lagi. Dan harini jugak aku mula masuk kerja. Opis tok sah habaq la, memang lengang lagi.. ramai yang masih berada di kampung. Rugi woo... raya setahun sekali kan. Aku ni sebab kena jenguk umah Putrajaya tu, kalau tinggal lama kang jadi tempat Jin Bermain Futsal pulak. kiki..

Haa... harini jugak terasa lebih kesunyiannya sebab budak2 kontrak tu semua dah tamat kontrak, sebab dapat offer ke jawatan tetap.. so Tahniah la untuk korang semua! Selamat Berkursus ye! haha.. mesti boring giler. takpe.. aku pun penah lalui semua tu.

Oh, ni nak cerita minggu sudah sebelum aku balik ke Ipoh, Auntie Nuren n Uncle Mino telah datang beraya ke umah mak aku di kampung.. Terima kasih korang sebab sudi datang.. kitorang ni je yang tak sampai2 lagi umah baru mak korang tu kan. InsyaAllah raya sebulan ni ada cuti sesama kitorang datang k!

Dahla tu bagi duit raya kat Eiman.. Terima kasih ye! 

Love u both!! nanti baby korang dah keluar kita kasi sekolah sesama k!

 Bagi duit raya

Eiman Excited dapat duit raya


Dapat je duit raya terus nak masuk mulut.... apara..


Nova n Nuren

Double N

Menghitung hari...


Banyak giler entri nak masukkan.. gambar semua dah ada dalam 6 ke 7 folder.. nak menaip tu yang bercinta tu... maklumla mood raya kan. Tapi tuk pembaca semua akan ku update secepat mungkin.. so Stay Tuneee!!!!