Wednesday, 25 September 2013

MAJLIS MAKAN MALAM JABATAN KU

Salam,
Hye.. malam ni aku update kan gambar-gambar sekitar Majlis Makan Malam Jabatan aku di Dynasty Hotel, Kuala Lumpur . Memang meriah lah sesangat malam tu, persembahan tip top tip top belaka.Yang istimewa adalah persembahan M. Daud Kilau punya adik lah. itu kali goyang kasi goyang kasi golek kasi golek baik punya. 

Lepastu, setiap tahun jamuan makan malam jabatan aku ni mesti ada acara cabutan bertuah. Tahun ni aku takda luck la. Tahun lepas merasa jugak.. hihi takpe kasi chance sama orang lain.

Diorang kata posing mengiring boleh nampak kurus... hihi.. kuros tak aku??

Meh layan meh...


Dimulakan dengan Menu Makanan ye (ala Chinese Food)

Yang spesial tu kat tengah "Crab Meat Soup with Beancurd"

Ni portion makanan ai

Next, kumbang 2 ekor di Taman Bunga..kiki

Hafiz n Kak Nurul TERsedondon pulak... ok!

Tila, Faizah n Nova, ekkk Abg Dino terselit pulak kat belakang

Tema, disebalik Senduk Sup Ketam 

Sipol, my personal kaunter aduan... haha

He is my bos and he read my blog. Bossss! Tabik skit.

Picture of my collegue..

Peace Yo! with Azami, Si Jejaka Tampan. ceh...kembang plak kang

Balang Nombor Cabutan Bertuah.... tak pe tahun depan mesti ada Ong punya,

Tema Baju : Batik. Aku plak belasah je pakai baju pink tu. ha, ni semua kerana tak sempat bersiap sebab Eiman meragam, kena tidokan dia dulu sebelum bertolak. Tu pun dah lambat sampai.

Nampak tak mereka semua ikut tema...

Ni kak Timah. Kak Timah is like a mother to all the staff yang lebih muda.

Pemenang Nombor Bertuah ke 10, Jejaka Macho di Jabatan, Encik Azizan 

Faizah n Lina (da MC)

Nuha.. n Bos again

Lina n Me... dia ni MC, boleh Whatsap me for more info k! haha I manager dia k. ai kasi harga baik punya.

Bertuah sesangat diorang ni.. jeles ai

Cik Lik, dulu aku panggil Abang Malik.. dia kata
"dah tua la, pangkat anak pun, panggil Cik Lik la ..." hihi Baik Pak
ekk terselit pulak Abg Bhai kat belakang

Awesome ICT Team

Tila, Kak Lin n Bos

ok tu la dia gambar2 sekitar Majlis. Meriah kan. Apa tak puas? Nak lagi??... haha

Ok ni last k


Sekian.