Tuesday, 10 September 2013

Penutup Raya 2013

Salam,

Entri raya yang terakhir, memandangkan dah masuk pun Syawal. kih kih makan free je sebulan ni, rumah terbuka sana-sini... Kalaulah tiap-tiap bulan bulan raya.. takdala agaknya kes kebuluran di Malaysia ni kan.. perkara bagus camni, bolehla kita teruskan sepanjang masa. Sedekah itu kan penyambung rezeki...

So, ini lah aku share kan gambar-gambarnya.. kira macam WRAP UP RAYA 2013 la giteww kan..

OPEN HOUSE RAYA AIDA & FIQ
Ini memang setiap tahun wajib kena buat... kiki






gambar credit to Mino..

mak pak je datang, anak tinggal rumah... hihi

Mom to be.. soon!

Baby Adelia, Jemil n Liza


OPEN HOUSE RAYA NUREN & MINO 
(gambar credit to Mino)

Yang ni bawak Baby Eiman sekali.. tapi Ya Ampunn... nak! boleh je ko mengamuk-ngamuk malam tu kan.. ha.. tengokla tu main cak cak pulak ..


Gossip Girl versi dewasa..


 Meriah.. Team Sehati Sejiwa Sekeluarga..




OPEN HOUSE PEJABAT AI





ha.. rasanya tu la yang sempat aku datang, raya tahun ni memang berbeza dengan adanya Baby Eiman sebab Mummy memang tak boleh nak pakai cun cun..sibuk anak punya pasal, kalau pakai cantik pun kena tarik-tarik je pun.. WLAPP (walauapapun) Syukur Alhamdulillah.

Sekian.