Wednesday, 30 October 2013

GO-KART NI SENANG JE RUPANYA!

Salam,
Ha... harini aku nak kongsi pasal aktiviti meng-Go-Kart di Kelab Komuniti Cyberjaya. Nampak macam susah.. macam segan-segan, macam tak berani, tapi macam best! haa... kalau nak tahu senang sangat lah Go-Kart ni. Yang penting tak payah tunjuk LESEN MEMANDU! 

Senang tu maksudnya, kalau biasa bawak kereta.. petik jari je.. Kalau tak biasa.. ko tekan minyak.. kawal stereng.. kalau nak berhenti tekan brek. haa... nampak tak?? senang kan.. semudah Downy 1..2..3.

"Yang ni tangki minyak.. jangan sentuh sini panas aaaa"
Mula-mula kita pakai helmet ye!

Senang sangat sambil tido pun boleh bawak.. kikiki

Ok dah jaga dah..

TERBAEK!

FIRST STEP TO F1! Huyoooo!
Bang pasni kita gi Trek F1 la  pulak ye... hihi

Di mana ada go kart di situ ada poskad.. peace haha

Kalau nak pergi call dulu Booking senang sikit..



Ni litar Go-Kart tu yang pose tu pulak mak litar sebab kalau pakai gadis cam dah tak sesuai! hahaha

Ha...  syiok oo...

Bayaran : 
10 minit RM 30
30 Minit RM 50.

Kami ambil yang 30 minit puas hati race kat trek tu.. siap drift lagi haa.. go kart kan.. mana boleh terbalik.. kiki.. layan je kat bawah ni 


ok sekian. bye