Thursday, 17 October 2013

Makan Tengah Hari di Old Town White Coffee

Salam,
Hye!! Wahh.... macam mana dengan raya korang? best tak?? Erm, dah masuk kerja ke belum? atau masih di rumah makan kuih raya lagi. Hari ni aku dah start kerja dah. Semangat pulak rasanya harini, maklumlah dah berapa hari tak pegang keyboard menaip kerja-kerja yang tertunggak di pejabat ni. 

Dessert Old Town White Coffee.. ice cream with red bean

So, berbalik pada cerita makan. Harini aku nak kongsi gambar makan dengan korang. Rasanya bulan ni banyak jugak entri pasal makan yang akan menyusul. Kalau ada masa yang terluang nanti aku upload k. 

Gambar2 kat bawah ni adalah makanan di Old Town White Coffee Bandar Baru Bangi. Jom layan....

Char Hor Fun ni feveret aku di kala tiada mood untuk makan nasik

Si Husben pula ambik Nasi Lemak Special

erm... Arrangement yang simple dan kemas

Minum pula semestinya White Coffee gegeramanku

Ice Lemon Tea untuk dia

Kemudian, wajib gambar makan si suami

dan Si Isteri... opss.. salah gambar

Ok.. ni dia si isteri.

Haha..tu je, semoga terliur yer. sekian. Salam.