Tuesday, 29 October 2013

NAK MAKAN SUSHI TAK?

Salam,
Minggu lepas terasa sangat terliur nak makan Sushi. Laaaa maaaaa dah tak makan sushi.. lama lama lama sangat dah kot.. sebab masa mengandung setahun lepas memang tak makan sushi.. Ibu mengandung tidak digalakkan makan makanan yang tidak dimasak. Yerla takut ada bakteria shirota dalam makanan mentah tu terkena pada bayi dalam kandungan.. yang last sekali seingatnya makan kat Miyagi Bandar Baru Bangi.

entri bawah ni :

Aku : "Abang jom makan sushi nak tak?"
Husben : "Oh Jom!"
Aku : "Yeay!! Sushi King"


Ha, makan sushi king dekat Alamanda. Sushi King ni terletak di luar iaitu berdekatan dengan Secret Recipe dan berhadapan dengan kawasan air pancut Alamanda.

Nak tengok tak? Oh Jom!

Bestnya.. ambik je pinggan mana yang bekenan ye

Saya order Nasi, Sup dan Tauhu, sedapnya!

Husben makan Bento.. sedap sekali dua kali! chaketey subway! eh eh..

Minum Green Tea

Bila dah kenyang makan.. "Abang jom ambik satu lagi, last last... penutup". hihi


Kegembiraan makan sushi

hihi.. muka dah tembam makan makan makan makan je

Ok.. Totall RM 45++
Teringin tak makan sushi? Oh Jom!