Sunday, 20 October 2013

Name Card sebagai Blogger

Salam,
Haye, buat apa tu? Dah makan ke? Arini aku kan pergi ke event #churpout2013, so aku pun register sekali as a media blogger untuk cover event @churp2 tu. Bestnya sebab dapat #churperplushie yang burung biru tu lg sebijik. Hihi Pastu kitorang pun tour the event dengan nuffnang staff sambil diberi penerangan dari satu booth ke satu booth yang lain.

Awesome kan, nanti aku buat rebiew k. Tengah kumpul gambar nak edit esok InsyaAllah aku hupdate blog k. Tapi yang tak bestnya aku tak bawak namecard aku.. dahla yang buat sendiri tu tertinggal kan.. isk isk.. Staff nuffnang Sue Anne mintak namecard pun tak dapat bagi. Sob sob.. petang tadi terus gi buat kat ampang point. Haa.. lega dah rasa... pasni tak susah dah hulur je..

Husben aku yang suruh buat sebab dia kata aku dh banyak gi event nuffnang. Hihi k tu je nak cakap. Sekian. Selamat malam.

Terasa betul pentingnya namecard ni.