Saturday, 5 October 2013

Obsesi Baru Pada Tupperware

Salam,
Harini nak sembang pasal obsesi aku yang terbaru iaitu pada jenama Tupperware. Ha, aku bukannya agen Tupperware tapi disebabkan kecomelan barang-barang baby jenama Tupperware ni, aku pun terpengaruhlah dengan mudah sekali. Wooot woot!

 

Mulanya mother in law aku yang start beli cawan biru untuk eiman, ehhhhh kataku, Comelnya!! Lepastu ibu eiman (pengasuh) nya promote aku barang-barang Tupperware. Erm, cam biasala "nak ni bang, nak tu bang, nak ni jugak bang!" hihi.

Lagipun barang tupperware ni bagus, BPA free! dan tahan lama.Tak caya meh tengok kecomelannya.. Memang tak terbendung nafsu sebagai ibu-ibu wooiii!
 

ha... kat bawah ni contoh dalam buku katalognya.


Super duper cute!
 
 ha... terpengaruh tak?? hihi..
sekian.