Tuesday, 15 October 2013

SATU KALI MAKAN DUA KALI MAKAN TIGA KALI MAKAN, CHAKETEY SUBWAY

Salam,

Ha, korang pernah dengar tak iklan Subway yang kat radio Era.fm tu, radio lain ada tak? ntahla sebab aku selalu dengar Era.fm je. Lagu dia lebih kurang camni :
"Satu kali makan, dua kali makan, tiga kali makan.. chaketey Subway!" ... mamak yang nyanyi


Ha, yang part chaketey tu aku tak pasti mende apa la dia cakap, tapi memang jadi bahan ketawa aku dengan suami bila bila waktu kebosanan. Sambil makan sambil nyanyi, hahaha.. korang pernah dengar kan? pernah kan? Lagu ni pun boleh buat husben aku tu terpengaruh. Setiap kali keluar lagu ni, dia mesti cakap "Abang nak makan Chicken Subway la!" isk isk aku ingatkan aku je cepat tepengaruh. 

Di suatu pagi, selalu breskfast kat Mamak Restoran Kayu, tapi pagi tu Breakfast kat Subway kau! 


Hamik ha chaketey! Actually ni aku punya, aku amik apa nama tah, bukan chaketey tu, husben aku yang makan chaketey, dia macam kebab ada kari kari skit. 

Yummylicious kan... sila makan sambil nyanyi satu kali makan dua kali makan.....

Lepastu mestilah gambar si terpengaruh iklan Chaketey Subway tu


dan tak dilupakan gambar anak main tepuk meja, mak pak makan kekenyangan. hahaha

Last dan yang ditunggu-tunggu...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



hahahaha... 

Sekian. babai.