Wednesday, 2 October 2013

Terpengaruh Dengan Iklan Papa John's Pizza

Salam,
Haaa... Aritu Nuffnang ada buat makan-makan dengan blogger-blogger Malaysia. Wow,wow bestnyerrr! Untuk mengambil bahagian, blogger perlu tangkap gambar dengan berpakaian hijau, merah dan putih. Kemudian post di Instagram dan tag Nuffnang. Kalau terpilih Nuffnang akan jemput untuk bersama-sama makan dengan bloggers di Papa John's. Mula-mula tu ada hati jugak nak menjoin kenn, tapi disebabkan keluarga aku nak datang minggu tu, tak dapat lah nak join.

Papa John's
Pastu tengok review dari blogger-blogger, memang nampak sedap woiii! Ahh terpengaruh cepat sangat kan. Petang tu terus telefon Papa John's delivery. Ambil masa lebih kurang 45minit untuk sampai ke rumah. Not bad la kan. Beli 2 medium size tak silap, chicken dan pepperoni pizza. Sedap,sedap!

Jom layan gambar meh.
"Ok stop!! Tangkap gambar dulu!"

Its me, nyum nyum. 
Tudung cap Tuala. kikiki

Maafla 2 kotak tinggal sekotak je, cepat je makannya

Ni sos nya.. yang sos ni aku tak gemar sangat.

Ni some info, kalau terpengaruh jugak macam aku ni.. apa lagi call la! 

Ok sekian.