Monday, 11 November 2013

Shopaholic Yang Tak Terkawal!

Salam,
Ha.. meh sini nak nak cerita. Bulan ni ada sorang budak tu Shopping Sakan la hooi! Ko tak ingat ke gaji lambat lagi oooi! 

Tapi takperla.. dah beli pun kan. Takkan nak pulangkan balik kot kan. Lagipun ni untuk pakai bulan 12 nanti.. cehh sedapkan hati. kiki..

Nak usha tak apa aku beli??... i tahu u all pun nak tahu kan kan.. haa apalagi scroll la ke bawah yang!

ni topi snow tuk husben aku


Jenuh wehhh memusing mencari sarung tangan dengan stoking budak kecik.. last last jumpa kat H&M Alhamdulillah...

Ni seluar tidur Eiman.. kain dia tebal.. takut jugak kalau Eiman tak tahan sesejuk nanti

Seluar kain kodroi tuk Eiman.. memang cun la color dia aku bekenan betul

Ha nah amik!! 4 pasang sekali ha! aduhh... pening.. Superman dgn kasut putih dari H&M
Kasut hitam hijau pasar malam
Kasut Biru tali 2 dari Mothercare

Baju Tido Eiman.. kain tebal dari H&M

Baju ni pun dari H&M

Luggage Tag sebab tak tahan kecomelannya

Oh yang ni kena beli sangat dah sebab baby Eiman kuat menyusu.. sekali minum 8 auns kau!

Ni pun topi tuk Eiman dari H&M

Ehhh... jap jap kesimpulannya mana nya barang shopping tuk aku?? 
Oh... oh... baru sedar rupanya shopping semua barang Eiman..
Baju n seluar aku pun dah lama tak berganti.. asyik Eiman Eiman Eiman.. 
Isk isk... aku rasa mak pak kat luar pun camtu kot..
Bila dah ada anak.. 


Abang! Jom beli baju i pulak... i tak shopping lagi la bulan ni..
#lakikupengsanberbuih 

haha Sekian.