HARI KELUARGA ICT

By Nova Leeza - Tuesday, December 03, 2013

Salam,
Harap aku masih tak terlewat nak update kisah 2 minggu sudah yang berlaku di Kelab Komuniti Cyberjaya. Serius, ini adalah kali pertama aku join Hari Keluarga jabatan walaupun dah 4 tahun kerja. erm.. dan aku juga telah melantik diri sendiri untuk mengelola kan acara Padang walaupun bukan kat padang tapi kat Foyer. hihi

Sambutan Hari Keluarga ni bermula jam 8 pagi dan habis dengan penyampaian hadiah jam 12.30 tengah hari dan makan. Bagi aku, happpyyy sangat sebab dapat buat budak-budak happy. Yang penting budak2 tu panggil aku kakak...kikikiki. Gambar memang tak dapat nak tangkap banyak sangat sebab aku Urusetia. Yang ni la ada dalam koleksi aku.

Disebabkan aku dah SPAM banyak gambar kat blog... so tak semua ada Caption... hihi Selamat menonton

Gelek ahh gelek..

 Eiman n Daddy.. sepanjang masa... Tq so much sebab jadi pemaham sangat!

The Dancer... ehh bukan the Aerobic Instructor..hihi

Dari kiri cepat jalan!

Ayzu n Moon's Daughter.. Cuteness sampai ke bulan pastu patah balik.

Yang kecik belah kanan tu pun nak Aerobik jugak ke sayang?

Lapan lagi satu dua tiga...

Tepuk tepuk tepuk...

Sebenarnya budak ni dah ngantuk... bangun awal sangat mandi..

Joget si Ayzu

Yeay! Its me

Lepas tu ada acara treasure hunt utk dewasa, Acara Padang n Acara Kanak-kanak cilik. So ni part aku kena handle..

Balut dik balut






Kak Effa n Manda... Chomel! dua dua

Mummy... saya mengantuk ni!!!!! No Camwhore please!

Selamat Belayar.. ZZZZzzzz

Ok tula dia... Sekian.
Yang baik dari Allah.. yang buruk dari saya.
Ampun maaf kalau ada salah silap.

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments

Perhatian

Semua maklumat yang terkandung di blog ini adalah untuk tujuan perkongsian maklumat mengikut pandangan penulis blog Nova Leeza sahaja. Jika maklumat yang disampaikan tidak tepat, silap atau tidak sempurna, penulis tidak akan bertanggungjawab terhadapnya. Penulis juga tidak mampu untuk memenuhi setiap keperluan pandangan setiap pembaca blog ini. Penulis blog ini juga tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerugian, kecederaan, atau tuntutan ganti rugi dari kandungan atau gambaran pada maklumat di blog ini. Terma dan syarat ini adalah tertakluk kepada perubahan pada bila-bila masa tanpa notis pemberitahuan.