Wednesday, 22 January 2014

Makan-Makan di Noodle's Station

Salam,
Holla, lama giler aku tak menulis.. dalam beberapa minggu ni banyak betul yang dah jadi.. Eiman masuk hospital, eiman kena cirit birit, husben aku demam... aku demam... balik kampung etc etc etc.. haha alasan sangat kan. Harap korang merindui ku selama aku tak menulis ni... ado ke??  :> wink* wink* InsyaAllah aku akan sambung trip ke Jepun dalam minggu ni. Rugi rasanya kalau aku tak tulis... kenangan tue.. 

So harini, aku nak kongsi kisah makan pulak. Lokasi di Noodle's Station Alamanda. Beberapa minggu lalu aku pergi dengan kawan-kawan pejabat. Gambar ni aku tak kongsi kat mana-mana lagi. Facebook pun aku tak masukkan.. cewah...

Om nom nom nom :D'''''''


First time aku makan kat Noodle's Station. Quiet good makanannya. Big Portion.. kalau jenis tak kuat makan macam akui boleh share 1 pinggan untuk 2 orang. Airnya pun sedap2 semuanya.. Jom layan gambar jom.

Kiri depan : Kak ijan, Imah n Kak Cah

Kanan Shida dan Siti

Kanan Aku la... Kiri Shida

Inilah air Recommended by Chief: Bila sampai kecik benar botolnya.. sekali teguk dah habis. hihi..
Kak Ijan kata airnya sedap.

Ice Lemon Tea, Air apatah, air suam, I Love u ( haha tak tahu apa nama), Honey Lemon Tea (aku punya)

mee kari

Kueteow Ladna

Dap dap.. Om nom nom nom

Mee erkk.... apa arr?

Menikmati hidangan

 Ni aku nya.. Mee..dengan ayam.. ada sup lagi.. ok la..

Erm.. cam lapa je.. cam lapa je..
Nanti kita gi makan tempat lain pulak ye kawan2.. ok tata..

Sekian kisah pasal makan.