Friday, 21 March 2014

Happy Birthday My Baby! We Love You!!

Salam,
Hye harap masih tak terlambat nak berkongsi gambar Sambutan Hari Jadi Baby Eiman pada 11.2.2014 yang lalu. Maka genaplah Eiman 1 tahun, tahun ni.




Jalan.. Baby Eiman dah pandai jalan.. dah laju pun dah.. dia mula belajar berjalan masa umur 10 bulan.. sekarang dah masuk 1 tahun 2 bulan. Manja.. jangan cakapla.. maklumlah sorang je kan. Tido... habis.. semua tempat dia konker.. mak bapak tido menyempit je kat tepi. Makan.. dah pandai demand nak makan apa.. kalau petang kita bagi makan yang sama macam pagi.. jangan harapla dia nak telan. Minum.. minum susu dah kurang, dah pandai minum air masak.. kurang skit perbelanjaan untuk susu. Main.. fuhh... berpeluh mengejarnya.. main kereta dari hujung ke hujung kalau boleh dia nak sorong kereta tu. Mandi... mesti kena bawak mainan sekali masa mandi kalau tak.. "Dah" "Dah" .. maknanya sudah sudah.. haha Sembahyang.. dah pandai sembahyang sebab tiru mak ayah dia solat.. pandai menungging, agaknya tu la sujud kot. Air Liur.. ini yang payah nak cakap.. masih tak hilang.. haha! itulah perangkap samar!

Rasa rindu pada dia bila tidak bersama.. kalau duk sebelah.. adoi.. penatnya.. tapi walau macam mana pun.. terima kasih Allah kerana memberikan kami Wafri Eiman. InsyaAllah kami akan didik khalifah ini sebaik mungkin. Amin.

Yang 3 gambar ke bawah ni semua kek harijadi dia.. Ibu nya yang buat. Terima kasih Kak Jaja




Yang ni daddy dan Acu Ira... rimas agaknya kena kepit di tengah haha


My Acu...

Adik Iparku yang sporting... dan comel!

Meniup lilin...



Yang ni Mummy dan Daddy nya...habis.. kek kena ramas!

Isk isk budak ni.. kecik besar kecik besar je.. haha

Meh la lap tangan tu meh

Family Potret

Lepas ni gambar lauk pauk yang kami order di Restoran Istana Bambu




Daddy's who?


Ni kakak Mia.. ni kakak Eiman.. Anak bongsu ibu Eiman


Family Potret... dah habis makan.. nak balik dah.. 




Terima kasih pada semua yang hadir untuk meraikan hari jadi Eiman yang 1. Terima kasih!!

Sekian.