Thursday, 8 May 2014

MAKAN DEKAT THE STAR OF MARRAKECH RESTAURANT, DESA PANDAN KL

Salam,
Penyakit Gila Blogging aku dah datang balik.. ko jangan tanya kenapa?.... aku pun tak tahu kenapa. Mungkin sebab aku rasa bersalah dengan pembaca setia blog aku yang sejak kebelakangan ni selalu mengutarakan pendapat mereka yang nampak tidak berpuas hati dengan prestasi blog yang sudah jarang2 dikemaskini. Ni aku kira aku counter back la.. haha.. muntah la situ membaca ye! bahahaha..

Ok. stop.. bab menggila. Kalini aku update lagi pasal makan. Ko nak tahu kat mana?... oppkos bukan SUSHI.  Aku makan di Marrakech Restaurant.. Makanan dari Negara Iran ni aku rasa.

Aku tahu.. korang pun memang malas nak baca panjang2 kalau aku taip2 banyak2 ni.. baik aku tatapkan korang dengan gambar... aku rasa korang pun suka kan.. hahaha...


Air fanta... oren. cinonoit je bekas nya... buat lalu celah tekak je..


Pastu kita pau la air dia.. sebab air dia banyak.. hahahaha

Malas nak makan nasik sebab malas nak basuh tangan.. so order kebab

Ni nasik dia

Tak lain dan tak bukan.. suami aku ni memang suka sangat kambing.. kalau dalam menu ada banyak2 binatang mesti mata dia nampak kambing  je....mesti la.. kambing punya lah!..

 ----------------------------------------------------------------------------------------
Sempat capai Brochure

Tokojot tak?.. tak mahal kan.. kan kan.. kan... aku punya set 7 ringgit je.. haa... mampu kan!


ha.... tu la dia.. sekian.