Monday, 7 July 2014

SELAMAT HARI LAHIR ABANG KE 30 Yang Sangatlah Meriah!

Salam,
Holla, haa... nak share gambar ni. Memang dua tiga minggu ni sibuk sangat sebab menolong suamiku punya assignment... uhhh!!Semalam, semuanya sudah selesai! Lepastu cepat-cepat nak update blog. hihi.

Kalau tak simpan gambar ni kat blog nanti hilang pulak kenangan hari jadi suami ku yang ke-30 kan. Memang sambutannya meriah sangat.... tak caya jom layan!

Eehh sebelum tu i nak ucap Welcome to 3 series d!


Meriah tak? haa.. dua cawan kek diraikan bersama..cewah

Birthday boy bulan lepas

Selfus!... anak takda... kira macam dating la ni

Muka kami sama tak?

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Dah dahh.... sambung kerja!!!
Kemas kemas!


Haha... bulan lepas sibuk pindah rumah.. penat oooo!!!


sebab kita tak dapat membesar bersama masa kecik..
semoga suatu hari nanti kita bertua bersama.. hihi

Tak tahu nak cakap apa.. tapi selama 2 tahun setengah ni.. U r d best dd!!
Nah ambik! Just for u!
hahaha.. 

Sekian.