Wednesday, 8 October 2014

CPUV (COST-PER-UNIQUE-VISIT) CAMPAIGNS YANG MENCANAK-CANAK

Salam,
hye.. tadi saja je usha CPUV kat Nuffnang, erm... baru je lepas Cash Out 30 haribulan lepas. Dapatla sikit pendapatan untuk buat belanja suka-suka. Terbeliak mata tengok CPUV kemain berjela panjang kat Blog ai tu. Betul ke betul ke? sampai gosok-gosok mata.. sebab selalunya satu dua tiga ke.. ni sekali dia bagi 12 sekali On Going... harap melekat lama-lama sikit. Oleh itu, saya akan rajin menaip blog selepas ini. Hahaha.. Motip sangat!

Depa kata ada isu disebalik kemasyukan CPUV ni.. erm.. ok kita tunggu dan lihat sahaja perkembangannya. Betul kah??


tu je nak share.. haha...sekian.