Friday, 28 November 2014

Aku baca Wasap dari Kawan Suamiku

Salam,
hahaha... dah jumaat. Alhamdulillah. Ni nak cerita sikit pasal isu rumah tangga. haaha kalau laki aku tahu matik!

Semalam aku sesaje godeh wasap dia, takdala selalu pn buat, kekadang je bila hp aku habis bateri. Bosan tengok orang sebelah tido kan sebab demam tak sihat. Eiman pun dah tido jugak. Aku punya bateri dah tinggal 1%... aduh. Macamla tak tahu aku ni bukan boleh hidup tanpa handphone. 

Lepastu keluar mentol atas kepala. Ohh.. hp lakiku kan ada, pinjam jap. kikiki.. Aku bukak picture dia, tengok wasap image ke video ke.. selalunya video dengan gambar2 dari group wasap dia kelakar2.. tetiba scroll punya scroll ternampak satu image ni.. sangat menarik perhatian aku yang agak dah mengantuk ni.

nak tengok tak?


klik baca selanjutnya



Bila check siapa bagi.. dari kawan opis dia.
Siapa tah namanya. Terkekek - kekak aku menahan ketawa...

Macam ni lah rupanya orang lelaki... diorang pun membahan sesama sendiri.

Haha... aku paling suka no 4 tu.. hahahaha

Sekian.