Saturday, 20 December 2014

Majlis Pernikahan Sepupuku Atika&Hakim

Salam,
Hye uolls, i tengah semangat nak update Majlis Pernikahan Sepupu ai haritu. Tahniah to both of you guys! Sempat jugak aku datang malam tu walaupun husband aku kerja shift malam. Gigihkan jugak ha... walaupun agak terkejar-kejar jugakla. Wajib oii kene datang kalau tak mengamuk cousin ai ni nanti. Diorang tak pernah miss kenduri kahwin ke raya ke mesti kitorang gathering together-gether! Jom layan gambar majlis pernikahan malam tu jom....

 Pengantin sedang debar menantikan saat diijabkabulkan sebagai seorang isteri... waah.. terimbau pulak kenanganku dulu-dulu

Ha.. mak aku ni pantang jumpa bunga.. pasti disitulah port bergambarnya.. hihihi

Mak bersama Auntie Marina.. belakang yang gorgeous tu kakak kepada cousin ai yang kahwin ni

Kemudian, pengantin pun tiba.... diiringi ayah dan ibunya.. 

Kakak da aku berselphi dululah ye 

Pelamin nan indah serta busana putih yang sangat cantik! Diiringi oleh pengapit lelaki dan perempuan yang sedondon semuanya... tak sempat tangkap gambar pengapit-pengapit diorang ni

Sempat tangkap dari jauh.. menunggu diijabkabulkan

Ucu dan anak daranya yang akan menjadi isteri orang sebentar lagi...

 Sepupu-sepupuku bersedondon warna kelabu... yang kanan sekali tu Pakwe ..

Ok.. dengan yong sekali lagi

Eiman dan daddy nya... budak tu nak turun tu.. tanak di dukung.
Kemain besar senyumnya daddy ye...

Sepupu.. pika dan eiman

Satu-satunya anak buah perempuan kesayangan kami.. PIKA PIKA

Ecececce... pose ala majalah pakaian kanak-kanak pulak ye.

ececece... menyampah ai

Ini pulak makwe, isteri pakwe.. makwe ni kakak sulung arwah ayahku..

Kakak pun nak bergambar dengan abang iporku

Budak kecik ni dah makin membesar dah jadi anak dara dah pun. Dulu masa kecik sukala berkepit dengan aku, dok makeupkan dia la, dandan rambut dia la...

Ayen.. cousin aku.. dah besor panjang dah.. dan boleh kawin dah pun... ayen ni adik pengantin lelaki

Bergambar sekeluarga bersama pengantin.. Tahniah Awom dearie



Pika... dengan posenya bertajuk "Aku yang Gembira!"

Eiman pun gembira nampaknya.. 

Susah beno nak tangkap gambar budak-budak ni... takmo duduk diam2


Sebenarnya ni nak ajak gambar sekali... last2 jadi aksi kejar mengejar pulak

 Aku crop gambar budak2 kat bawah  ni... haha 

Itulah dia ... sedikit sebanyak aktiviti aku 2 minggu lepas.. haha... tema memang outla.. takpe janji datangkan.. kikiki..

Sekian. Thank you for reading korang!
Lepasni aku sambung gambar kahwin.. lagik awesome!