Friday, 31 January 2014

Bercuti ke Tokyo Jepun Part 4

Salam,
Holla..harini aku akan sambung ceritaku semasa bercuti di Tokyo Japan Part 4. Hari ke 4 kami telah bersepakat untuk pergi ke Akihabara iaitu Gadget Town/Bandar Elektronik yang sangat terkenal khususnya bagi gamers, gundam collector, tamiya cars, anime dan sebagainya. Bertolak menaiki subway dari Nishimagome menuju ke Akihabara Station.

Kami menggunakan JR Line

Wednesday, 22 January 2014

Makan-Makan di Noodle's Station

Salam,
Holla, lama giler aku tak menulis.. dalam beberapa minggu ni banyak betul yang dah jadi.. Eiman masuk hospital, eiman kena cirit birit, husben aku demam... aku demam... balik kampung etc etc etc.. haha alasan sangat kan. Harap korang merindui ku selama aku tak menulis ni... ado ke??  :> wink* wink* InsyaAllah aku akan sambung trip ke Jepun dalam minggu ni. Rugi rasanya kalau aku tak tulis... kenangan tue.. 

So harini, aku nak kongsi kisah makan pulak. Lokasi di Noodle's Station Alamanda. Beberapa minggu lalu aku pergi dengan kawan-kawan pejabat. Gambar ni aku tak kongsi kat mana-mana lagi. Facebook pun aku tak masukkan.. cewah...

Om nom nom nom :D'''''''