Monday, 28 April 2014

NOVARIAN SHOP ....kedai untuk semua


Di atas sambutan yang menggalakkan... Nova Leeza telah menubuhkan sebuah Blog yang akan memfokuskan kepada penjualan produk khas buat anda semua!

NOVARIAN SHOP

......kedai untuk semua....

harga yang ditawarkan.... amat berbaloi-baloi!

kunjungi...

http://novarianshop.blogspot.com/



Terima kasih kepada semua pembeli Novarian Shop!

Pengalaman Pertama Baby Eiman ke Aquaria KLCC..

Salam,
Hello semua... harini aku nak kongsi pengalaman membawa baby Eiman ke Aquaria KLCC. Ini kali pertama buat baby Eiman dan Daddy menjejakkan kaki ke Aquaria. Cewah, beria2 aku mengajak diorang ke sini.. untuk aku.. kalini yang ke 44 dah.. hahaha

Ha... cer teka ni ikan apa?
Pandai, inilah ikan Piranha!.. baru je start masuk.. dia dah khusyuk tengok ikan.

Saturday, 19 April 2014

Makan bersama sahabat di Hokkaido Sushi di One Utama

Salam, Hye... sejak kebelakangan ini seperti yang diketahui umum, kegilaan memakan Sushi masih melampaui norma-norma kebiasaanku. Mungkin disebabkan dewasa ini, perubahan selera amat ketara kerana faktor usia yang makin meningkat. Cewah... kalau lah aku ni penulis sotkabor.. cehhh... ada bakat tak? hahahahhahaha

Haah... aku makan lagi sushi .. korang akan dijamahkan dengan makanan-makanan sushi ni sampai la aku rasa boring tak nak makan dah. Memang ada dah yang cakap "eiii ko ni hari-hari makan sushi ekk?" takpun "eii mengkeme ni tak muak ke makan tu je?"... mana taknya, gambar kat FB dengan IG aku melambak-lambak sushi je.... hahaha... nak buat macam mana kan.. korang hadapkan jela yer.


Thursday, 10 April 2014

MAKAN DI OCTOPUS SEMUA ADA!

Salam,
Let me introduce to u, my favourite kedai makan named OCTOPUS. Sejak makan kat Ampang Point haritu (husben aku yang bawak ke Ampang Point) terus jatuh cinta. Semua ada, makan Thai, goreng2, nasik, western, Sushi... haaa.. amik!

Dahla Sushi dia besar sesangat! pastu makanan dia pun banyak. Kalau tak lapa sangat boleh kongsi berdua. hihi. Sejak dua menjak ni kami berdua suka makan sushi.. so layan jela yer!


CARA UNTUK MENJANA DUIT DENGAN CHURP2

Assalamualaikum,
Hai semua. Aku ni terpanggil mengemaskini entry mengenai cara-cara mendaftar dan menggunakan Churp2. Yela.. entri lama tu dah outdated la. Setakat ni, duit dari Income Churp2 agak memberansangkan berbanding dengan usaha tidak seberapa dari aku.

Maksudnya, buat masa ni aku boleh bergoyang kaki untuk menjana sedikit pendapatan dari Churp2 melalui Social Share dan Social Seeding yang datang dan pergi silih berganti.... Cewahh!

Ha.. tak paham kan?? Takpe, nanti aku ajar pelan2. Yang penting kena sabar dan sabar dan sabar.. tu je.

Bagi seorang beginner memang lah payah dan tak paham. So basicnya  macam mana nak mendaftar. 

1. Mula mula ko klik gambar bawah ni... dia akan bawak ke Page Churp2.

churp churp registration