Monday, 26 January 2015

Cafe Ekspresso Lab kedai kopi yang kaw-kaw! di Avenue K

Salam,
Sebagai penutup tirai pengembaraan makanan di Avenue K Food Adventure, aku habiskan dengan Cafe Ekspresso Lab.

Masa di sini aku diberi peluang untuk mencuba coffee yang kaw kaw!.. dapatlah melepaskan lelah di dalam pegembaraan makanan ini dengan minum kopi kan. Alhamdulillah.

Jom layan deko-deko kedai... sebelum tu, ekspresso lab ini juga ada menghidangkan kek yang pelbagai rasa..



Putih dan Hitam menjadi pilihannya

Eh,, ada TWG tea la...

Si kecil yang seronok bermain

Ramai juga pengunjung hari tu

Aku dan suami memilih untuk duduk di tepi pintu ni... sambil menikmati secawan kopi

Tadaa... memang kaw!

Alhamdulillah. Selesai satu persatu. Memang gigih sangat aih aku nak habiskan. Yerla bukan untuk menang pertandingan menulis ke apa, sebab aku rasa aku dah tangkap banyak gambar yang cantik dan rasa sayang kalau aku tak dedikasikan di dalam blog ini untuk tatapan korang kan!

So harap korang akan sentiasa stay dengan blog makan aku ni. K jumpa lagi dengan gambar makan yang lain.

Sekian.