Monday, 26 January 2015

Lapar Dan Nak Makan Donut di Krispy Kreme Doughnuts di Avenue K

Salam,
Bersempena dengan Minggu AK Food Adventure, Cafe yang aku lawati seterusnya adalah Krispy Kereme.Sebuah Cafe yang menghidangkan pelbagai jenis Donut yang lazat dan enak. Deko pada donutnya memang cantik-cantik belaka. Kalau anak-anak kita tengok ni mesti excited tak tahu nak pilih yang mana satu.

Jom tengok apa lagi yang ada di Cafe Krispy Kreme ini jom!



Nah pilih je mana-mana



Daddy dan eiman bagai isi dan kuku. hii hii

Anda juga boleh lepak-lepak minum di sini sambil menikmati donut yang sedap

I can spot Olaf.. (dalam cerita Let It Go tu ada snowman nama Olaf)




Ini pembantu kedai yabg comel sempat jugak aku snap gambar dia

Mih mih.. ni mak eiman. Tengok la kat tangan aku tu, ada jugak sandwich ye selain dari donut.

Lokasi di Concourse Floor Avenue K
Masa pengembaraan makanan haritu, cafe ni ni bagi kami cuba satu jenis donut. Rasa donutnya lembut, Nice je.

Ok.. tq korang sebab sudi cuci mata di sini. Jumpa lagi k!

Sekian.