Monday, 26 January 2015

Makanan Sihat di UPbeat Health Bar Avenue K

Salam,
hihi.. nak makanan sedap dan menyihatkan? Apa kata anda cuba di UpBeat Health Bar di Avenue K. Ada minuman dan makanan SEDAP yang menyihatkan di sini! Selain itu, artis yang suka sangat dengan UpBeat ni adalah Ning Baizura tau!

Jom layan!...



Apa yang istimewanya? haa.. minuman buah-buahan yang berkhasiat tanpa pewarna dan perasa tiruan!

Nak protein shake?.. jom cuba!

Pembantu kedai yang sibuk nak siapkan makanan kami

Eh.. masa tu i terserempak dengan Ruby ... top blogger ni. Peramah sangat.

eh... Kelab Blogger Ben la.. ni ha Ben pun ada.

Suamiku perati je tu bini dia... hahaha...i dah siap minta izin dulu nak bergambar dengan Ben tau!!!
 i love u bang!

Diantara Blogger yang menyahut cabaran AK Food Adventure

Nah mak belanja Selfie satu nah! Semua top aih dalam ni.. 

Anak aku tak habis lagi ha.. ketaksuban dengan Chu chu Train!

"Eiman! mummy nak tangkap gambar ni! duk diam!"
Nah.. cenggini dia bagi pose kat aku!

Upbeat Health Bar! Nyam!.....

Ok.. sehingga berjumpa lagi. Ada lagi 2 kedai 2 ke 3 kedai makan lagi aku nak habiskan. InsyaAllah minggu ni jugak habis. Sebab aku ada banyak benda nak cerita kat korang lagi lepas ni.

hihi. Thank you korang sebab datang!

Sekian.