Wednesday, 21 January 2015

Restoran Delifrance Tidak Pernah Mengecewakanku

Salam,
Restoran yang aku review seterusnya adalah Cafe Delifrance. Sebelum ini, aku juga sering ke cafe ini untuk menikmati roti yang enak atau terasa nak makan kek sambil minum-minum kopi. Selain itu, cafe ini selalunya berada dilokasi yang strategik dan mudah dilihat oleh pengunjung yang sedang membeli-belah. 

Sewaktu acara AK Food Adventure haritu, telah aku diberikan peluang untuk mencuba satu set menu ringkas yang sangat sesuai untuk Minum Pagi atau Minum Petang. Nak tengok apa menu yang diberikan? Jom ... baca selanjutnya.

 Nah .. selfie dulu

Inilah Cafe Delifrance di Avenue K

Terdapat pelbagai jenis roti.. nampak enak la..

Ada beberapa jenis roti di sini yang memang menjadi feveret aku

Selain roti, kek dan Macaron juga ada dijual 

Ha.. terliur, sedapnya!

Lasagna dan Sald telur pun ada..

Menu simple, tak serabut dan senang pilih

Semasa aku tengah sibuk ke hulu ke hilir mengusung Camera, anak aku pula tengah sibuk dengan LadyBug dia ni..

Eiman, jom selfie!

Aku dilayan oleh Assistant Manager, dan aku pilih untuk duduk di bahagian tepi sekali. dekat seat pink tu

Just the right spot

Pamplet diberikan oleh Asst. Manager yang mengalu-alukan kami tadi

Tidak lama kemudian, makanan pun sampai.. eii.. nampak comel sangat!

I love coffee

Dihidangkan dengan Tuna Croissant

Ada Macaron dan kek.. nyam nyam!

Sesi bergambar dengan makanan pulak

Haha... tu lah untungnya bawak suami tolong tangkap gambar ai.. kikiki

Suamiku sebagai PA merangkap Nanny merangkap Photographer.. hihi tq laling

Makanan Sedap
Layanan Baik
Lokasi Selesa

Jadi meh bergambar dengan Asst. Manager yang baik hati ini

Thank you Delifrance for having us! Pasti akan kembali lagi. Terima kasih juga atas layanan yang sangat baik!

To my blog readers! Thank you guys sebab keep coming dan tak jemu-jemu support ai!

Sekian.