Monday, 26 January 2015

Warisan Cafe Nasi Kukus Ayam Goreng Berempah di Avenue K

Salam,
Sempena AK Food Adventure yang lalu, aku dah review 12 jenis restoran, tak lengkap rasanya kalau aku tak mengunjungi kedai makanan melayu yang menyajikan nasi kukus yang enak bersama ayam rempah yang lazat.. uhh.. kecur air liur dibuatnya oii!

Di kedai ini juga, aku diberikan pilihan makanan dan semestinya makanan yang aku pilih adalah Nasi Kukus! Tips makan: Kalau pergi kedai makan, kita kena cuba makanan yang paling istimewa dulu untuk rasa kualiti makanan dan untuk mendapatkan kepuasan makanan. Yang kali ni expert nasi kukus kan, jasi wajiblah cuba nasi kukus ayam rempah tu kan!

Jom usha apa aku makan jom!

Ni semua pembantu kedai dan penyambut tetamu.. ehh.. ehh!



Ok! ada juga dibuka untuk tempahan ye!

Di hadapan Cafe Warisan

 Tengokla suamiku.. sedang meneguk air nya

Menu... ada juga Party Pack Bento ye! Kerlass u olls!

Deko-deko di dalam kedai

Kuih muih pun ada ye

Nampak tak tu? Mee Kuah Ketam pun ada ha!

aku suruh kakak tu senyum! hihi

Selpi satu

Photographer tangkapkan ni.. haha

Eiman dah mengantuk dah..

Asik muka aku je kan.. haha saja je bagi gambar makanan lambat-lambat sikit. hihi.. nah! Besar kau ayam dia!... aku sebenarnya dah kekenyangan. So aku pass kat suami aku untuk habiskan.

Tq laling sebab teman baby mu ini.. hihi

Alhamdulillah rezeki hari ini.

Ok dah jom balik jom!

Thank you Cafe Warisan! NAsi u oll memang sedap dan kerlass tau!
I suka. Nanti i datang lagi bawa orang kanpung ok!

Sekian and tq korang sebab sudi datang! Jom fb like jom!