Makanan Mexico, POPILLA di Signature Food Court KLCC

By Nova Leeza - Friday, February 06, 2015

Salam,
Wehuu harini hari Jumaat. Tak sabar nak cuti esok. hihi.. Ok dengan kegembiraan untuk bercuti esok meh aku kongsi satu tempat makan yang best di KLCC. Nama kedai ni POPILLA, lokasinya di Signature Food Court, KLCC. Menu-menu yang dihidangkan adalah berasaskan makan dari Mexico. Kalau mexican food ni mestilah ada burrito, quesadillas, Tacos, Nachos dan sebagainya. Nampak je kecik tapi cukup mengenyangkan.  Jom baca selanjutnya jom!



Nom nom nom... makan makan...

Jadi.. apakah yang aku order?.. taraaa.....
Chicken Quesadilla dan Nachos

dan Beef Burrito dan Nachos 

Gambar pinggan aku dan pinggan chadeq

Eiman makan share dengan mummy. hihi... tapi tang kopok tu dia dah pi perabih semua..

Erm.. makan makan... boleh geng dengan Mummy ni kakai makan

Dah kenyang hati pun gembira.. so nak lepak mana? Jangan susah-susah hati, dekat Ground Floor KLCC tu ada tempat permainan cenggini. Korang boleh bawak anak bersukaria di sini, walaupun tak banyak tapi cukuplah untuk membuatkan si kecil bergembira.

Nah! Gembira sungguhlah budak ini..

Tu apehal tu? Macam tak puas hati je


Total makan : Rm 20++ sahaja ye
Sekian.

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments

Perhatian

Semua maklumat yang terkandung di blog ini adalah untuk tujuan perkongsian maklumat mengikut pandangan penulis blog Nova Leeza sahaja. Jika maklumat yang disampaikan tidak tepat, silap atau tidak sempurna, penulis tidak akan bertanggungjawab terhadapnya. Penulis juga tidak mampu untuk memenuhi setiap keperluan pandangan setiap pembaca blog ini. Penulis blog ini juga tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerugian, kecederaan, atau tuntutan ganti rugi dari kandungan atau gambaran pada maklumat di blog ini. Terma dan syarat ini adalah tertakluk kepada perubahan pada bila-bila masa tanpa notis pemberitahuan.