Friday, 29 May 2015

Gila Best The Body Shop Sale Sehingga 70%

Salam,
Ha.. kalau tak citer SALE tak sah kan! Kali ni sale dekat The Body Shop pulak. Masa tu aku jalan-jalan dengan kakak dekat Mid Valley kemudian singgah Body Shop jap. Tengok ramai giler orang kat dalam tu. Haruusss! Masuk je rupanya memang Clearance Sale bermula 22 May 2015 hingga 14 Jun 2015. So korang still boleh terjah lagi, lama lagi tu..Boleh beli terus di kedai atau pembelian secara online.



Ni hasil tangkapan aku selepas penat berebut-rebut sampai di asak2 orang lain..haha tipu je takla teruk sangat pun

1. BLUEBERRY SHOWER GEL
From RM29.90 (30%) RM20.93

2. FOR MEN MACA ROOT RAZOR RELIEF
From RM63.00 (70%) RM18.90

3. SPA FIT TONING CONCENTRATE
From 95.00 (70%) RM28.50

4. MINI BATH LILY
From RM9.90 (70%)  RM2.97

5. BATH LILY
From RM19.90 (70%) RM5.97

Dahtu ada lagi bagi Body Shop Member boleh dapat lagi 10% discount!!! haaa..masyuukkk!

Disebalik tabir! Bila budak kecik ni ada jangan harap boleh buat photoshooting dengan aman. Ai kena lari-lari kejar dia keliling rumah sebab dia ambil satu barang dan bawak lari... bukan sekali tau, banyak kali.. i dah dapat letak balik thend ia ambil yang lain pulak! dia ingat fun kot macam tu kena kejar dengan mummy. Shhuh! lap peluh lap peluh.. 


Ok.. tu je nak share kalini. Ni barang aku shopping my sister pun shopping jugak, dia beli shampoo, Vitamin E lotion dan beberapa barang lain. Lupa nak tangkap gambar. Kalau nak shopping online pun boleh. Klik link di bawah.


Ok hingga berjumpa lagi!  Thank u for coming. Sekian.