Wednesday, 3 June 2015

Pemegang Kad Watsons Dapat Dining Privileges di The Manhattan Fish Market

Salam,
Nah, siapa pemegang kad Watsons angkat tangan! The Manhattan Fish Market menawarkan harga istimewa kepada pemegang kad Watsons untuk menikmati hidangan berikut :

Volcano Island
(Slipper Lobster or Prawns)
+ any Junior Meal
+ any 2 Fizzies
dengan harga RM 61.37 (harga asal RM 85.65)

Psst.. tawaran sah sehingga 30 Jun 2015. Jangan lupa bawa kad dan tunjukkan pada mereka semasa mengambil order ok!

Volcano Island


Husband aku cakap kari dia sedap! Kami ambik udang 

Junior Meal - asalnya penuh, dah kena makan sebab eiman lapar
  
2 Fizzies besar, satu kecik dan kakak order Chocolate Milk Shake

Volcano Island tu aku makan share dengan husband. Memang licin-lincau kami habiskan. Kakak order lain, lupa nak tangkap gambar makanan dia.  Semangat muka husband aku ni nak makan ye.


Eiman dan my sister, ambil gambar orang, gambar sendiri lupa nak ambik.. sedih!

The Manhattan Fish Market sememangnya favourite kami especially ikan dia, memang lembut, tekstur isi ikan masih segar dan dimasak sedap. Ikan paling favourite di sini, off course lah dah speciality Restoran ni Ikan kan. So, kalau teringin nak makan ikan dan kiasu nak dapat diskaun boleh ke sini ok!

Sekian. Thank you for coming ya!