Monday, 7 September 2015

SkinSoul Natural Volume Attack Mascara (Bestseller)

Salam,
Holla semua harini Nova nak share dengan korang pengalaman Nova menggunakan Natural Volume Attack Mascara ni. Ini kali pertama dalam hidup Nova memakai mascara yang bukan sahaja berfungsi untuk mencantikkan bulu mata malah menjadikan bulu mata lebat dan panjang secara semulajadi dalam tempoh 8 minggu. Wow kan! 

SkinSoul Natural Volume Attack Mascara 

Apa yang menarik berkenaan Mascara ni:
  • 100% Bebas Paraben & Prostaglandin 
  • Tiada penggunaan bahan kimia untuk pertumbuhan bulu mata yang boleh menyebabkan penglihatan kabur
  • Organik, ekstrak semulajadi mulberry yang menyuburkan, menguatkan dan melentikkan bulu mata
  • Bulu Mata jelas kelihatan tumbuh dan lebat memanjang dalam masa 8 minggu (hasilnya terbukti)
  • Sapuan sekata yang memanjangkan, melentik dan melebatkan bulu mata dari hujung ke atas


Diantara produk-produk kosmetik lain yang terdapat di Skin Soul adalah seperti foundation, concealer, lipsticks, eye shadows, compact powder, eye liner dan sebagainya. 

Produk SkinSoul menolak sebarang penggunaan dari apa-apa jenis bahan-bahan berbahaya, kerana itulah maskara mereka adalah 100% bebas paraben dan prostaglandin dan hanya menggunakan ekstrak semula jadi Mulberry sebagai bahan utama.


Fakta yang menariknya adalah ekstrak semulajadi Mulberry ini telah terbukti secara saintifik untuk meremajakan folikel bulu mata, menggalakkan pertumbuhan, mengekalkan warna semulajadi dan menghalang bulu mata dari gugur. Kandungan antioksidannya juga melindungi folikel bulu mata daripada kerosakan kerana radikal bebas.


Percaya atau tidak hanya dalam tempoh 2 bulan bulu mata anda menjadi cantik secara semulajadi

Mascara ini separa kalis air. Ia tidak terlalu mudah tanggal namun ia mudah dicuci.



Nova menggunakan SkinSoul Natural Volume Attack Mascara, ya bulu mata Nova memang panjang dah, lepas pakai ni makin panjang dan lebat la ye, kalah Che' Ta tau!

Yang bestnya ia tak bergumpal dan melekit-lekit. Senang di sapu dan nampak natural.

Nova buat 2 kali sapuan pada bulu mata dan mascara ni ringan je, bulu mata tak terasa berat.

Jadi, anda bolehla mengucapkan Selamat Tinggal kepada bulu mata palsu, extensions, lash tinting yang juga boleh menyebabkan alergik dan keguguran bulu mata. Ha.. hebat giteww! Tibalah masanya untuk anda memberikan yang terbaik untuk mata anda. 

Harga produk ini adalah RM 195.00 sahaja dan anda boleh dapatkannya di outlet SkinSoul.


Lokasi rangkaian SkinSoul :

Facebook SkinSoul :

Website SkinSoul :

Pembelian secara Online Boleh dibuat di Laman Web:


Kedua, anda juga layak untuk dapatkan SkinSoul SkinShield Travelling Set berharga RM 500 RM 388 sahaja dengan menunjukkan kod #SSNovaLeeza di kaunter SkinSoul di Mid Valley dan Like Media Sosial SkinSoul.

Ketiga, Nova nak kongsikan juga promosi yang sangat menguntungkan anda iaitu dengan mendaftar sebagai ahli sebanyak RM 58.00 anda akan diberikan percuma satu pek SkinSoul Ultra Soft Facial Towelettes ini. Diantara kelebihan yang anda akan dapati apabila mendaftar sebagai ahli adalah :
  1. Keahlian seumur hidup
  2. 10% diskaun bagi setiap pembelian
  3. 20% diskaun pada hari lahir anda
  4. 4 kali kupon penebusan akan diberikan dalam setahun

Keempat, dengan setiap pembelian melebihi RM 100.00 bagi mana-mana produk dari SkinSoul di Mid Valley, anda layak untuk menerima Set Percubaan Penjagaan Kulit SkinSoul yang berharga RM 100++. Anda perlu sebutkan #SSNovaLeeza dan Like Media Sosial SkinSoul untuk membuat penebusan.


Sekian sahaja perkongsian Nova.

Sehingga berjumpa lagi ye!!

N.L

Produk SkinSoul yang lain :