SkinSoul SkinShield Travelling Set - Kehidupan Baru Kepada Kulit Anda

Salam,
Holla semua.. harini Nova nak berkongsi satu roduk penjagaan kulit yang Nova sendiri dah cuba selama hampir 2 minggu. Produk ini bernama Skin Shield iaitu rangkaian produk dari SkinSoul di mana set yang Nova cuba ini adalah travelling set dan memudahkan Nova untuk membawanya ke mana sahaja.

Jom kita tengok apa yang ada di dalam kotak ni.. jeng jeng jeng

Tu dia... wah! comel kan?
Di dalam travelling pack ni, ada Hydra-Purifying Cleanser, Lift & Bright Serum, 12-in-1 Suncare Day Cream (SPF 50), Night Cream dan Hydrating,Energizing & Pore Refining Lotion Mist Spray 

Sebelum Nova terangkat satu persatu, Nova nak cerita berkenaan kandungan produk Skin Shield yang mengandungi sejenis daun yang diberi nama Ashitaba. Ashitaba ini adalah tumbuhan yang telah hidup sejak bertahun-tahun lama, membiak selama berabad-abad di dalam tanah gunung berapi di pulau Hachi Jo di Jepun. Daun ini sentiasa dibasuh dan bersih dengan air pasang dari Lautan Pasifik. Nama Jepunnya Ashitaba, dan sekiranya diterjemahkan ia dipanggil daun esok/ tomorrow's leaf kerana keajaiban tumbuhan kawasan tropika ini untuk tumbuh semula dengan segar sekiranya tercedera dalam tempoh satu malam. Wah, hebatkan daun Ashitaba ni?

(sumber gambar : http://www.rahsiaherbal.com/)

Apakah yang membuatkan Skin Shield unik?
Skin Shield adalah satu produk generasi baru bagi penjagaan kulit wajah.  It is an active skin renewal range that contains a fusion of biotechnically extracted activities that influences the structure and biological functioning of the skin. Ini disebabkan oleh bahan-bahan aktif yang digunakan dalam jumlah, kepekatan dan gabungan yang betul lalu menghasilkan kulit yang lebih sihat dan berfungsi secara optimum.

Kandungan Utama SkinSoul SkinShield :
  1. Organic Ashitaba
  2. Red Microalgae extract
  3. Alps Botanical Stem Cells
  4. Daisy Flower Extract
  5. Swiss Glacier Water


1. Hydra-Purifying Cleanser (30 ml)


Mudah di sapu secara sekata pada muka untuk pembersihan


 2. Hydrating Energizing and Pore-Refining Lotion Mist Spray (30 ml)


Sapuan ringan pada muka cukup lembut dan tiada bau yang tidak menyenangkan

Sapuan sekata di seluruh wajah


3. Lift & Bright Serum (10 ml)


Serum ini pekat dan sapuan di muka amat menyegarkan 

5 calit pada muka dan disapu rata keseluruh wajah

4. 12 in 1 Suncare Day Cream (10 ml)


 Satu picitan sudah mencukupi untuk seluruh wajah anda

Nova hanya membuat sapuan nipis pada wajah menggunakan Day Cream Skin Shield

Kulit nampak berseri, mulus, ringan, selesa. Begitu mudah dan cepat.

Day Cream ini tidak terlalu memutihkan kulit, tonanya sesuai dengan wajah Nova. 
Nova suka Day Cream Skin Shield ni.


5. Night Cream (10 ml)


Jadi, keseluruhan SkinSoul SkinShield Travelling Set ini berharga RM 500. Namun anda akan layak untuk membeli SkinSoul SkinShield Travel set hanya RM 388 dengan menunjukkan kod #SSNovaLeeza di kaunter SkinSoul di Mid Valley dan Like Media Sosial SkinSoul.

Kedua, Nova nak kongsikan promosi yang sangat menguntungkan anda iaitu dengan mendaftar sebagai ahli sebanyak RM 58.00 anda akan diberikan percuma satu pek SkinSoul Ultra Soft Facial Towelettes ini. Diantara kelebihan yang anda akan dapati apabila mendaftar sebagai ahli adalah :
  1. Keahlian seumur hidup
  2. 10% diskaun bagi setiap pembelian
  3. 20% diskaun pada hari lahir anda
  4. 4 kali kupon penebusan akan diberikan dalam setahun

Ketiga, dengan setiap pembelian melebihi RM 100.00 bagi mana-mana produk dari SkinSoul di Mid Valley, anda layak untuk menerima Set Percubaan Penjagaan Kulit SkinSoul yang berharga RM 100++. Anda perlu sebutkan #SSNovaLeeza dan Like Media Sosial SkinSoul untuk membuat penebusan.


Lokasi rangkaian SkinSoul :

Facebook SkinSoul :

Website SkinSoul :

Pembelian secara Online Boleh dibuat di Laman Web: