Tuesday, 27 October 2015

Review : Malaika Facial Treatment Oil Menyelesaikan Masalah Muka Ketika Kehamilan


"Hormon kehamilan menyebabkan muka Nova berminyak dan berjerawat. Setelah 2 minggu mencuba Malaika Oil, ternyata jerawat di muka semakin baik dan kulit Nova kembali licin dan berseri." 


Salam, harini Nova nak berkongsi pengalaman Nova menggunakan produk Malaika Oil yang telah dikirimkan kepada Nova beberapa minggu yang lalu. Teruja, gembira menerima dengan tangan terbuka kerana sememangnya sedang mencari produk yang mampu menyelesaikan masalah bintik-bintik merah seperti jerawat kecil yang timbul di muka sejak kehamilan Nova di fasa pertama. Setelah 2 minggu mencuba...."Lega, jerawat mengecut dan bintik-bintik merah kecil hilang".. Jom Nova kongsikan gambar sebelum dan selepas...

Bintik-bintik merah dan jerawat mula kurang selepas 1 minggu menggunakan Malaika Oil

Dan.... wah.. tazzabar nak kongsi gambar selepas 2 minggu  hihihih... suka suka suka :)

-
-
-
-
-
-
-
-
-

Selfie sepuasnya... jerawat batu atas dahi dah kecut sangat, tinggal bekas jerawat je.. 
Yang bawah ni, Nova tak apply makeup langsung.. memang muka polos. hehe walaupun kulitku tidak putih melepak (sebab ai ni coklat orangnya), tapi kulit nampak licin. :)



Ok.. boleh keluar muka togel macam ni.. jom! 

Yang ni dah apply foundation dan makeup. 

ha..fungsi utamanya adalah untuk membersihkan muka dari sel kulit mati, hilangkan parut, merawat jerawat dan jeragat dan memberikan kesegaran, ya, bukan untuk memutih tau. Itulah yang Nova suka dan berkenan dengan Malaika Oil ni. Kandungan semulajadi yang terdiri daripada Extra Virgin Olive Oil, Lemon Oil, Castor Oil, Temu lawak Powder, Herba dan bunga-bungaan. Bahan-bahan semulajadi. Selamat okeh! Tambahan pula, bau lemon yang sangat kuat ni buat Nova rasa segar selepas mencuci muka.

Seronok? Memang seronok sangat sebab bintik-bintik merah ni dah hilang dan berikut adalah fakta & kelebihan Malaika Oil :~

  • Apakah fungsi utama Malaika Oil?
    Malaika Oil merupakan rawatan minyak muka yang mampu membersih kulit wajah secara mendalam seterusnya menghilangkan jerawat dan jeragat degil.

  • Adakah Malaika Oil ni serum?
    Malaika Oil juga boleh dijadikan sebagai serum untuk menghilangkan parut dengan cara menyapukannya pada kawasan bermasalah sebelum tidur.

  • Malaika Oil boleh putihkan kulit?
    Malaika Oil tak menjamin boleh memutihkan kulit tetapi Malaika Oil mampu bertindak membersihkan kulit secara total dan menghilangkan sel kulit mati serta menjadikan kulit anda sihat dan berseri-seri sepanjang hari tanpa jerawat dan jeragat.

  • Adakah Malaika Oil sesuai untuk muka berminyak?
    Sudah semestinya kerana Malaika Oil membersih muka secara mendalam dan mampu menanggalkan minyak kotor dari muka anda terutama dari make up dan bahan kimia. Minyak semulajadi Malaika Oil akan menggantikan minyak kotor itu

  • Boleh tak nak pakai dengan produk lain?
    Boleh digunakan dengan mana-mana produk yg bersesuaian dengan kulit muka anda. Tapi seelok-eloknya elakkan produk yg dibuat dari bahan kimia berbahaya.

Disahkan Halal dan Mendapat Kelulusan KKM

Malaika Oil ini merupakan rawatan minyak yang diformulasi sendiri oleh pengasasnya, Cik Humaira Hasnan. Menurut beliau, pada asalnya Malaika Oil hanya diperkenalkan kepada rakan-rakan terdekat, namun atas permintaan yang tinggi beliau telah mengkomersialkannya untuk berkongsi rahsia kejelitaan ini. Sehinggalah sampai ke tangan Nova untuk Nova kongsikan keseronokkan menggunakan Malaika Oil ni dengan pembaca Blog Nova. yippie yay!

Sebotol Malaika Oil ini mampu menghilangkan :
✔ Jerawat.
✔ Parut Jerawat.
✔ Muka Berminyak.
✔ Bintik Hitam & Putih.
✔ Mengecilkan Pori.
✔ Kulit Rosak dan Kering.
✔ Tiada kesan sampingan.


Malaika Facial Treatment Oil, 50 ml 
RM 49.00 (s/m) RM 59.00 (s/s)

Berikut adalah Cadangan Penggunaan Malaika Facial Treatment Oil...
  1. Goncang botol, titis di tangan dan apply pada muka, urut seluruh muka selama 1 minit kemudian bilas dgn pencuci muka.
  2. Sebelum tidur, sapukan malaika pada jerawat, jeragat, parut kemudian biarkan semalaman dan cuci muka menggunakan pencuci muka apabila bangun keesokan pagi.

Dan berikut adalah beberapa Panduan bagi yang BELUM pernah mencuba Malaika Oil...
  • Jangan campurkan malaika dgn apa-apa foundation atau bedak yg mengandungi bahan kimia yang tinggi.
  • Bagi pengguna pertama kali, anda disarankan menggunakan malaika oil 1x sehari dahulu iaitu pada waktu malam sahaja sebelum tidur.
  • Lemon oil sangat sensitif dengan cahaya matahari. Pastikan anda menyimpan malaika oil di tempat yang dingin dan jauh dari haba atau cahaya matahari. 


Mudah kan, ya Malaika Oil memang mudah dan berkesan!

DIJAMIN Tiada Pengelupasan & Tidak Menipiskan KULIT kerana :
.
✔ 100% Dari Tumbuhan
✔ Tiada Pengawet
✔ Tiada Bahan Kimia
✔ Tiada Bahan Sintetik
✔ Tiada Bahan Tiruan



Nova dan  Malaika Facial Treatment Oil

So macam mana nak dapatkan Malaika Oil ni?.. Whatsapp ke 0112 - 572 1213


Laman Web Rasmi :

Tempahan :

Facebook :

Instagram :


Jangan tunggu lagi, belum cuba belum tahu.. dah cuba baru tahu. Malaika Oil ni selalu Sold Out, so kena grab cepat-cepat k. Ok. Yang baik mestilah nak dikongsikan..

Terima kasih Malaika Oil dan terima kasih pada pembaca blog Nova Leeza. Ok cepat wasap!

N.L