Monday, 21 December 2015

Krim Siang - Olay Total Effects 7 dalam 1

Salam,
Lately hidup ai penuh dengan stress, diuji dengan dugaan dan cabaran yang memenatkan. Salah satunya adalah terpaksa ualng alik ke Hospital Pusrawi beberapa hari untuk buat ujian darah eiman. Erm.. penat drive, penat nak buat checkup, tambah-tambah dengan pregnant 4 bulan ni. Wowoo tu tak campur dengan hormon badan yang tengah turun naik ni buat muka ai naik gatal-gatal. Seriusly, memang agak stress juga. Muka naik bintat-bintat dan gatal so kena stop pakai makeup dulu sebab nak bagi kulit bernafas.. 

Kemudian, 5 hari yang lepas Nova diberikan peluang untuk mencuba pakai Day Cream - Olay Total Effects 7 in 1. Hasilnya memang tak disangka tau. Bintat merah segitiga bermuda di tepi mata ni makin surut. yey! 

Ha.. ini lah yang Nova cuba ni : Krim Siang - Olay Total Effects 7 dalam 1

Cara gunakan pun senang je, 
Cuma sapu rata ke muka yang telah dibersihkan dan leher sebanyak 2 kali sehari.

Ni bintat merah degil gatal ni!

Cara gunakan pun senang sangat alahai, picit separuh pam sahaja. banyak ni pun dah cukup untuk satu muka dan leher. Teksturnya sangat ringan dan lembut. 

 Ha.. tengok tu, siap berlebih-lebih lagi. Wangi pun wangi. Suka suka. Actually, mak Nova pun memang penggemar produk Olay dan Olay ni dipakai oleh mak Nova sejak dari dulu lagi.

 Ehh.. terselfie lak. haha

Sapu rata ke muka. Tak sampai seminit dah siap. Kemudian, bolehla pakai foundation ke bedak ke mengikut suka hati masing-masing.

Hehe.. nampak tak yang bintat merah tepi muka tu dah nak hilang. Ai is suka!!

Ehh.. selfie lagi satu. haha :) suka selfie sebab muka dah ok balik :) wee

Ok, berbalik kepada 7 dalam 1 tu, ia bermaksud Total Effects membantu melawan 7 tanda penuaan kulit seperti berikut :

1. Garis halus dan kedutan
Membantu mengurangkan garis halus dan kedutan

2. Warna kulit tidak sekata
Membantu menyeimbangkan dan meratakan warna kulit

3. Bintik hitam
Membantu mengurangkan bintik hitam

4. Tekstur kulit tidak sekata
Membantu melembutkan dan meratakan tekstur kulit

5. Kulit kering
Melembabkan dan menutrisi kulit

6. Kulit kusam
Kulit tampak lebih cerah

7. Pori-pori besar
Pori-pori tampak lebih kecil

Wah wah.. 7 kebaikan sekaligus dalam 1 produk. Memang terbaik lah! Jadi kepada yang masih ragu-ragu lagi nak cuba pakai produk yang mana, jom ke farmasi berdekatan untuk dapatkan Krim Siang Olay Total Effects 7 dalam 1 ni. Dan juga bagi farmasi yang terpilih, adan promosi sepanjang bulan Disember ni tau!! weee..

Day Cream yang saya guna sekarang semestinya Olay Total Effects 7 in 1 dengan SPF 15

hihi

Promosi sepanjang bulan Disember, di seluruh farmasi terpilih tau!! 

Jom.. dapatkan anda punya jom!

Terima kasih kerana sudi singgah membaca perkongsian Nova. Sehingga berjumpa lagi ya!

Sekian.

**Sponsored Post / Iklan Berbayar