Thursday, 30 June 2016

Breena Makeup Brush | Berus Mekap Yang Wajib Kena Ada!

Salam,
Holla, acaner puasa? Ok ke? hehe so harini Nova nak kongsi satu produk buatan Malaysia, secara spesifiknya, produk oleh seorang gadis cantik molek juga seorang beauty blogger iaitu Sabrina. Nama produknya adalah Breena Makeup Brush. Ada tiga jenis berus yang telah berjaya beliau hasilkan iaitu: 

  • B101 Face Luxe Brush - RM45.00
  • B212 Basic Eyeshadow - RM25.00
  • B216 Brow Definer - RM25.00 

Ha.. Tengok harga boleh juling kan? Sebab murah sangat jika nak dibandingkan dengan ehem-ehem.. ok tak payah compare. hihi. Nova memang eksaited sangat dengan 3 berus ni. Dengan Face Luxe Brush ni, Nova boleh ratakan foundation dengan cepat dan sekata. Best! Basic Eyeshadow pulak paling ai suka sebab berusnya besar, dan senang nak blend sekata. Brow Definer, untuk Nova bentukkan kening yang cantik. Serius suka sangat!

Nova ada buat satu video untuk Breena Makeup Brush ni dan korang layan kan jela ye. Ni pertama kali tau ai buat bideo cenggini. Maafla salah tutur kata ke apa.. so kalau ada apa-apa yang korang nak komen boleh letak kat bawah ni ye. 


Nah ni hasilnya dari Nova.. eh eh kenyit sikit

ha.. dah boleh pi beraya

ecece close up skit ≧❀‿❀≦ 

Jom layan video jom

So apa tunggu lagi, jom order :

📲 WhatApps - 018 272 8775

🖥 Online - www.breenabeauty.com


Ok... terima kasih kerana sudi menjamu mata di sini. hehe Selamat bersahur ya.. sehingga berjumpa lagi.. 

Thank you for reading guys!!! sekian. tata ≧❀‿❀≦