Monday, 4 July 2016

Vitamin C Pahang Pharmacy : Berkesan Hilangkan Jerawat

Salam,
Holla.. mengira hari je kome kan. Dah nak raya sangat dah ni. Sanak sedara pun dah ramai yang balik ke kampung kan, termasukla mengkome kan. Seronok jumpa sepupu sepapat makcik pakcik. Maklumlah masing-masing duduk jauh, setahun sekali baru berjumpa. So, hari ini topik kita berkenaan kecantikan ye. Ada yang tanya pada Nova, bagaimana caranya untuk menjaga kecantikan? Bagimana nak maintain muka bersih dari jerawat? haa...

Salah satu jawapannya adalah dengan amalan pemakanan yang baik seperti pengambilan Vitamin C secara konsisten

Meh Nova nak story sikit kat adik, abang, kakak-kakak semua, duduk rapat-rapat sikit meh. Satu produk kesihatan, namanya Vitamin C Pahang Pharmacy. Produk ini berkesan untuk menghilangkan jerawat. Testimoni akan disertakan sekali. Kenapa Vitamin C? eh eh eh, takkan tak tahu lagi kebaikan Vitamin C kan.. Vitamin C memang telah diketahui umum sebagai satu keperluan asas badan untuk maintain Sihat dan Cantik. So apa pula kebaikan Vitamin C Pahang Pharmacy?

Antara kebaikan Vitamin C Pahang Pharma:

  1. Vitamin C 1000mg setiap tablet adalah sama dos menyuntik Vitamin C ke dalam badan dan berasamaan dengan 20 biji oren
  2. Tidak perlu sakit dicucuk jarum, hanya perlu ditelan dengan air sahaja
  3. Mengandungi antioksidan yang tinggi yang baik untuk kulit dan badan
  4. Kulit akan lebih cerah berseri, putih dan mulus
  5. Sesuai untuk wanita dan lelaki
  6. Sesuai untuk ibu mengandung
  7. Dapat menyelesaikan masalah resdung dan alahan
  8. Memudarkan parut di muka dan badan
  9. Larut air. Lebihan dos keluar melalui urin dan pelih
  10. Diluluskan oleh KKM
  11. 100% halal
Ha, tu dia 11 kebaikan Vitamin C Pahang Pharmacy yang disenaraikan. Sebenarnya banyak lagi kebaikan Vitamin C ni iaitu bagus untuk pertumbuhan dan penggantian tisu, pembentukan kolagen serta membantu gusi menjadi sihat. Ia juga meningkatkan penyerapan zat besi, mencegah pembekuan darah dan mempercepat proses penyembuhan luka. haa.. kalau sembang kebaikan Vitamin C, esok pun tak habis cerita. hahaha Jom tengok testimoninya.. ni kawan Nova sendiri iaitu Muja. 

Testimoni Mujadafewa, bukti Vitamin C Pahang Pharma Memang Berkesan!

Ha, ni gambar beliau selepas sapuan bedak nipis. Comel kan? Kulit dah licin dan bersih dan suci.. Sesuci… di hening subuh sunyi, Sesuci… terdengar nurani, Sesuci… salam untuk Ilahi, eh eh.. ternyanyi pulak. hehe..

Jadi, bagi sesiapa yang ingin mencuba Vitamin C Pahang Pharma ni, boleh contact Muja di:

011 2694 7035 - Whatsapp, Wechat, Telegram

Bak kata Muja "Dalam usaha membaiki kulit yang rosak ni, kita memang kena banyak sabar. Jangan anggap semua produk itu sama. Percayalah, kita akan jumpa gak yang sesuai. Honestly, banyak yang Muja dah cuba dan Vitamin C Pahang Pharmacy adalah antara yang Muja sangat suka. "

Testimoni Muja : http://www.mujadafewa.my/2013/12/testimoni-mujadafewa-bukti-vitamin-c-pahang-pharma-memang-berkesan.html

 Jadi korang, nak cantik nak lawa jom cuba Vitamin C Pahang Pharmacy. Nak cantik, kenalah usaha sikit kan?

Ok...Selamat berpuasa kengkawan.. sehingga berjumpa lagi.. 

Thank you for reading guys!!! sekian. tata ≧❀‿❀≦