NEW!! Mary Kay Gel Semi-Matte Lipstick Yang Awesome

Salam,
Holla semua. Bestnya harini nak sembang pasal lipstick Mary Kay ni. Sekarang ni hari-hari Nova pakai lipstick ni pergi kerja. Warna cantik, tahan lama, matte, selesa dipakai, menawan uuhhh.. rasa nak grab semua warna tapi "Sabar Nova Sabar!!" Yang ada dalam tangan ai color Midnight Red, Bashful You, Rich Truffle dan paling laris di pasaran sampai habis stok tak lain tak bukan Always Apricot. Semua ada 8 color dan lagi 4 warna adalah Mauve Moment, Powerful Pink, Poppy Please dan Crushed Berry. Mary Kay Gel Semi-Matte Lipstick yang baru ini adalah lipstick pertama yang "full-coverage" dan dengan menggunakan teknologi microsphere gel, lipstick ini sangat tahan lama dan tidak mengeringkan bibir.

Lawa sangat la awak ni! cium cikit!
layan gambar

nice.. erm... nice...

Formula Mary Kay Gel Semi-Matte Lipstick yang ringan ini, disapu dengan lancar dan mudah pada bibir. Ia akan membuatkan bibir anda terasa lembut dan gebu.  


Cushion Advanced Matrix Technology menggunakan mikrosfera silika halus untuk melekatkan dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.

  
Mary Kay Gel Semi-Matte Lipstick ini mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba. Pigmennya boleh bertahan sehingga 24 jam tau!

Lawa kan? Melting... melting..


Sapuan Midnight Red, Bashful You, Rich Truffle dan Always Apricot

"8 bold stay-true shades"✔ Formula Mary Kay Gel Semi-Matte Lipstick yang ringan ini, disapu dengan lancar dan mudah pada bibir. Ia akan membuatkan bibir anda terasa lembut dan gebu. 

✔ Cushion Advanced Matrix Technology menggunakan mikrosfera silika halus untuk melekatkan dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.

✔ Di formulakan untuk memberikan kesan soft-focus, dengan optical enhancers to scatter light and blur the appearance of minor imperfections.

✔ Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba. Pigmennya boleh bertahan sehingga 24 jam.

✔ Warna yang jelas, memudahkan anda untuk memilih warna semi-matte kesukaan anda dengan pantas. 

Harga yang ditawarkan adalah RM 55.00 sahaja!

Nova memakai Always Apricot. Nice kan?

Jom tengok video Nova khas buat anda.


Mary Kay Dream Beautiful Contest

Mary Kay mengumumkan pendaftaran Mary Kay Asia Pacific 2016 Dream Beautiful Contest telah dibuka. Ini adalah tahun ke-4 pertandingan yang gilang gemilang ini diadakan bagi meraikan makeover competition di dalam pencarian Asia's next modelling star dan Makeup artist talent. 

Dianggarkan pertandingan ini mampu menarik ribuan pasangan dari 9 buah negara di seranta Asia Pasifik termasuklah Australia, China, Hong Kong, Korea, Malaysia, New Zealand, Filipina, Singapura dan Taiwan. Pasangan ini terdiri daripada Mary Kay Independent Beauty Consultant dan customer-nya. Peserta perlu bertanding diperingkat negara masing-masing sebelum mara sebagai wakil negara di Pertandingan Akhir yang akan berlangsung di Hong Kong pada bulan Mac 2017.

Pertandingan bermula 1 Julai 2016 hingga Mac 2017. Ikuti perkembangan pertandingan ini di pautan berikut : www. mkdreambeautiful.com

Hubungi Mary Kay Independent Beauty Consultant anda hari ini di talian : 03 - 7711 7500 untuk mendapatkan FREE Makeover dan untuk menyertai pertandingan ini layari pautan berikut : www. mkdreambeautiful.com / www.marykay.com.my untuk maklumat lanjut.

Ok. Sehingga berjumpa lagi. Jangan lupa tau, Pertandingan bermula 1 Julai 2016 hingga Mac 2017. Hubungi Mary Kay Independent Beauty Consultant anda hari ini!

Hubungi Mary Kay Independent Beauty Consultant anda hari ini di talian : 03 - 7711 7500


Sekian.