Friday, 23 September 2016

New!! Mary Kay® Undereye Corrector & Mary Kay® Perfecting Concealer™

Salam,
Holla semua. Ya, excitednya nak share dengan korang 2 produk baru dari Mary Kay iaitu Mary Kay® Perfecting Concealer™ & Mary Kay® Undereye Corrector. Best sangat produk ni sebab Nova dah cuba banyak, banyak, banyak kali. Kandungannya pekat dan dengan hanya pakai 2 produk ni dah boleh buat muka jadi flawless. Serius ni. Nova ada letak video review dekat bawah ni, nanti korang boleh tengok ye.


1 shade Undereye Corrector dan 4 shade Perfecting Concealer

Untuk produk yang baru ni, Mary Kay menawarkan 1 shade Undereye Corrector dan 4 shade Perfecting Concealer.  Bagi Undereye Corrector, ia memang telah dibuat khas untuk disesuaikan dengan tona kulit ivory dan beige. Jadi anda tak perlu susah-susah untuk memilih. Warna Perfecting Concealer pula ada 4 iaitu Light Ivory, Deep Ivory, Light Beige dan Deep Beige.


Mary Kay® Undereye Corrector

Meneutralkan lingkaran hitam dan mencerahkan kawasan bawah mata, menjadikan mata tampak segar dan luas terbuka.
  • Warna peach nya dirumus khas untuk menutup bayangan biru-ungu di bawah mata.
  • Sapuan yang begitu cantik menggunakan Mary Kay® Perfecting Concealer dan tampak semulajadi dan natural
  • Sesuai untuk kulit sensitif, termasuklah kulit pada bahagian mata yang lembut.
  • Sesuai untuk pemakai kanta sentuh. 

Tips Penggunaan Undereye Corrector

Sapuan yang cantik dengan menggunakan Perfecting Concealer ™.

Gunakan Mary Kay® undereye terlebih dahulu, kemudian aplikasikan Mary Kay® Perfecting Concealer.

Gunakan Mary Kay® Cream Eye Color/Concealer Brush bagi mendapatkan kemasan yang cantik.

Mary Kay® Undereye Corrector sesuai dengan tona kulit ivory dan beige.


Comelkan bekasnya berwarna hitam. Letak atas meja nampak lawa je.


Mary Kay® Perfecting Concealer

Satu langkah penting untuk mendapatkan kulit yang natural dan sekata.
  • Kini anda boleh kelihatan seperti yang anda inginkan
  • Menyembunyikan jerawat, bintik hitam dan ketidaksempurnaan kulit.
  • Tahan lama, formula ringan membolehkan anda untuk menyembunyikan dan memudarkan cela
  • Light-diffusing technology membantu mengaburkan penampakan garis-garis halus dan ketidaksempurnaan kecil.
  • Membantu menyembunyikan tanda kemerahan.
  • Sesuai untuk semua jenis kulit dan warna kulit.
  • Sesuai untuk kulit sensitif, termasuklah kulit pada bahagian mata yang lembut.


Tips Penggunaan Concealer

Pilih warna yang sepadan dengan kulit anda untuk menyembunyikan kemerahan di sekeliling hidung. Blend dan akhiri dengan Mary Kay® Translucent Loose Powder.

Gunakan Mary Kay® Cream Eye Color/Concealer Brush untuk menyembunyikan cela di celahan seperti tepi hidung. Gunakan hujung jari di kawasan halus, seperti di sekeliling mata.

Jika anda mempunyai kegelapan atau kemerahan di sekitar atau berhampiran mulut, concealer sedikit akan membantu membetulkan tona kulit anda.

Sembunyikan lingkaran hitam dengan melukis segi tiga di bawah mata anda dengan menghala ke arah pipi anda.

Cacat cela A boleh disembunyikan dengan warna yang sepadan dengan warna kulit anda. Blend, kemudian akhiri dengan bedak.

Berusnya senang untuk digunakan.

Video Ujian Kalis Air untuk Mary Kay® Undereye Corrector & Mary Kay® Perfecting Concealer™





Inilah hasilnya menggunakan Mary Kay® Undereye Corrector & Mary Kay® Perfecting Concealer™. Camana? Ok tak?

Secara kesimpulannya, Nova memang sangat suka sangat formula Perfecting Concealer dari Mary Kay ni. Makeup menjadi mudah dan cepat. Sangat cover lebam di bawah mata dan bintik-bintik hitam pada pipi Nova. Tambahan pula ia tahan lama lebih 8 jam. Nova memang syorkan pada anda 2 produk ini untuk anda cuba ≧❀‿❀≦

Jom tengok video Nova khas buat anda.


Hubungi Mary Kay Independent Beauty Consultant anda hari ini di talian : 03 - 7711 7500


Ok itu sahaja perkongsian Nova kali ini. Semoga menjadi perkongsian yang berguna untuk anda. Ok tata babai ≧❀‿❀≦