Sunday, 23 October 2016

Maideasy | Membantu Anda Memudahkan Kerja Rumah

Anda Stress??

 Rumah Bersepah
 Baju Tak Iron
 Kain Tak Dilipat
 Bilik Air Berdaki
✔ Lantai Berpasir
✔ Kipas Hitam
Syiling Bersawang
✔ Cadar Nak Ditukar
✔ Pinggan Kotor
✔ Sangkar Kotor

Bagusnya Kalau ada orang gaji dirumah. Ringan sikit beban nak uruskan rumah...

Kalau itu yang anda perlukan..

MAIDEASY Jawapannya!


Cara yang paling cepat, paling mudah untuk mengupah pembersih rumah untuk 
RM20 / jam.

Maideasy akan memberi perhatian kepada setiap sudut ruang tamu anda, dapur, bilik tidur, bilik mandi, dan banyak lagi. Rumah anda pasti akan bersih, berkilat, tersusun dan kemas. Ya! Itu yang anda perlukan!




Perkhidmatan Terbahagi kepada 3 iaitu : Basic Home Cleaning, Move-in Cleaning dan Special Cleaning.

Anda juga tak perlu risau tentang Isu Keselamatan kerana Maideasy hanya mengupah pembersih yang boleh dipercayai & dipercayai. Maideasy berhati-hati memeriksa latar belakang setiap pekerja, untuk keselamatan anda. Bantuan khidmat pelanggan melalui telefon disediakan setiap hari bermula 9 pagi hingga 5 petang untuk memastikan anda mempunyai pengalaman hebat - setiap masa


Dengan bangganya dimaklumkan Maideasy menyokong komuniti tempatan/ pekerja tempatan untuk menjana pendapatan yang lebih baik atau tambahan dengan menyediakan peluang pekerjaan yang stabil dengan jam dan gaji yang munasabah. Kami juga menyediakan latihan dan inisiatif pekerjaan yang membolehkan perkembangan yang baik bagi pekerja Maideasy

Untuk maklumat lanjut berkenaan Pekerja Maideasy anda boleh ke pautan di bawah :

Untuk maklumat pembayaran adalah seperti di bawah. Mudah dan berpatutan untuk semua orang.

Basic Home Cleaning

Move-in/Move-out or Post-renovation cleaning


Special Cleaning adalah seperti :  Airbnb Cleaning Carpet Cleaning  dan Interior Painting 

Bagi Nova, kesibukan bekerja dan parti-time blogging serta anak-anak yang juga perlukan perhatian merupakan kekangan kepada Nova untuk memberi tumpuan kepada hal-hal berkaitan rumah. Dengan adanya Maideasy, Nova tak perlu pening kepala lagi untuk mendapatkan bantuan melakukan kerja-kerja rumah dan... mungkin juga bagi mereka yang menggunakan pembantu rumah sepenuh masa boleh mempertimbangkan untuk menggunakan khidmat Maideasy pula.

Nak tengok rumah Nova yang dah dibersihkan? ... suka ye tengok2 rumah orang ni. Demi uollss.. tataplah rumahku yang dah kemas ye.. hihi

Memula selfie dulu dekat sinki luar yang dah licin lincau zip zap zip zap

Maideasy i juga tolong gosok baju kerja.. haha jangan jeles

Maideasy i cuci tingkap yang dah berhabuk dan kotor sangat

Maideasy memngemop lantai dapur yang berminyak, dapur pun dia lap.. sinki semuala

Tukar cadar (bilik utama)

Cuci bilik air

Lipat Baju Ynag Bertimbun-timbun

Lap Meja

Ha... bersih tau!


Berkilat


Ruang Tamu kedua pun dah hilang habuk

Raung tamu utama... tengah kemas

tada.... bersih yey!!

Bilik tidur 2

Bilik tidur 3

Selfie dekat Master Bedroom i.. cermin pun dah kilat2 yey!


Cara untuk menempah EasyMaid juga sangat mudah!
1. Tempahan melalui Website ataupun aplikasi telefon pintar di pautan ini
https://www.maideasy.my/link/ugilub
2. Masukkan maklumat tempahan anda (juka nak maideay lipat baju dan gosok baju, kena masukkan pada ruang tugasan tau! sebab kerja2 macam tu kena buat dulu sebelum cuci rumah.)
3. Pilih Tarikh dan Masa dan lakukan pembayaran
4. Maideasy akan menyemak dan maklumkan nama pekerja maideasy yang ada
5. Maideasy akan tiba di rumah anda pada tarikh yang ditetapkan..
Untuk makluman lanjt berkenaan tempahan, anda boleh ke pautan berikut juga :
https://www.maideasy.my/link/ugilub

Anda cuma perlu relaks dan nikmati hari anda bersama keluarga.



Terima kasih Nabila.. Maideasy memang terbaik!

Ok! Itu sahaja perkongsian Nova! Harap dapat menjadi manfaat dan pertolongan kepada anda yang sedang dalam masalah dan dilema rumah bersepah ye!

Sekian. See ya again!