Friday, 18 November 2016

Swissvita Micrite 3D All Use Eye Cream | Hilangkan Lingkaran Gelap Bawah Mata

Salam,
Masalah lingkaran gelap bawah mata dan kedutan sememangnya menjadi masalah utama Nova. Namun.. Nova dah jumpa penyelesainnya. Swissvita Micrite 3D All Use Eye cream namanya. Sapu sekali pagi sekali petang. Pufff... hilang dah lebam bawah mata. Dalam seminggu juga Nova dah mencuba tau, kedutan juga makin berkurangan. Kulit bawah mata juga menganjal semula.. memang wow sangat lah. :)

Anak dah dua ni kan, dengan si baby kecik tu memang selalu terganggu tidur. Tu belum lagi baby demam tak sihat.. ni dah dua tiga malam tak tidur lena weh. Mata panda, mata bengkak macam kaki lebu...bawah mata ni terkawal sikit dengan adanya gel mata ni. Sayang sangat-sangatlah kat awak ni! Apa yang best tentang Swissvita Micrite 3D ni? Omg.. memang best pun dear. Pertama sebab dia Selamat Untuk Semua Jenis Kulit. Kedua, tidak melekit dan berminyak. Ketiga, tidak mengandungi wangian tambahan. Keempat tiada kandungan alkohol dan kelima, ia berasaskan air, tekstur sangat ringan, mudah di sapu dan cepat meresap ke dalam kulit. haa.... bestkan?


Swissvita Micrite 3D All Use Eye Cream inni mengandungi bahan-bahan yang telah melalui banyak kajian saintifik. Krim penegang mata / serum mengandungi pelbagai khasiat AC-11 yang berasal dari herba semulajadi dari hutan hujan Amazon. Ia sangat selamat kerana semua bahan-bahannya mudah larut secara semulajadi dan berasaskan air. Ia membantu secara semulajadi untuk membaiki tisu kulit mata dan menghalang proses penuaan kulit di bawah mata.


Inilah Micrite 3D All Use Eye Cream. Packaging dia warna putih kandungannya 15g

Sangat selamat untuk digunakan kerana :
✅ Paraben Free
✅Alcohol Free
✅ Fragrance Free 
✅ Pigment Free


Didatangkan di dalam bentuk tube mudah picit. Ringan dan senang di bawa ke mana-mana. Nova memang letak di dalam beg je sebab pagi-pagi nak makeup dekat ofis so sebelum tu sapu dulu secolek.

Cara nk gunakan juga mudah sangat. Cucuk je lubang yang di seal dengan penutup yang tajam tu. Kemudian pasang semula pada bekas dan tutup penutupnya. Senang je kan?

Secolek tu banyak ni je babe.. opps.. ni pun terlebih sikit. Ia water based so takyah nak usaha sangat picit tu.. tekan sikit je dia dah keluar.

 Tak berminyak dan senang disapu. Ringan je gel ni..

Mudah je nak gunakan, cuma apply dengan bersahaja di kawasan lingkaran bawah mata ye 🙅

Punya bagus SSwissvita Micrite 3D ni, dapat award watson's beauty award, Oscar beauty award dan Amazon 5 star review. Da boom sangat kan?

Bukan itu sahaja, ia juga menggunakan Aluminium Sealed Package untuk mengurangkan risiko pencemaran dari tekanan udara luar.

Cara nak dapatkan?

Sila ke pautan ini : https://goo.gl/aJiuJl
Harga : RM 108.85
Special untuk pembaca Blog Nova Leeza yang tersayam.. ni Nova berikan kod baucer diskaun bernilai RM10.

Anda hanya perlu masukkan kodiskaun "NovaLoveSwissvita" semasa checkout. Setiap pengguna yang sah boleh gunakan baucer ini satu kali.

Macam cantekk je... haha 

Ok.. itu sahaja dari Nova Semoga perkongsian ini berguna untuk anda juga. Sekian.

#ALLYOUNG # ALLYOUNGMAKESYOUALWAYSYOUNG #MALAYSIALLYOUNG