Wednesday, 30 November 2016

Ruam Bayi Powder Bukan Sekadar Bedak Sejuk Biasa

Salam,
Holla semua, apa khabar? harap korang semua sihat-sihat hendaknya. Nova dan anak-anak agak terganggu kesihatan dalam 2 minggu ni, demam, batuk selsema.. Nova harap anda juga sihat-sihat di sana.. minum air yang banyak and rehat yang cukup ya. Walaupun sedikit kelewatan, Nova nak berkongsi dengan anda semua, satu produk yang bukan bedak sejuk biasa tetapi ia bedak sejuk yang luar biasa yang InsyaAllah, menjadi ikhtiar untuk anda yang mempunyai masalah penyakit kulit. Diantaranya adalah seperti Psoriasis, Ekzema, Kurap, Panau, Kayap, Ruam susu (bayi), Ruam panas, Kudis, Kudis buta, Cacar air, Jerawat, Luka dan pelbagai lagi.


Sebelum Nova becerita lanjut, Nova nak highlightkan dahulu di bawah fakta yang menarik tentang Ruam Bayi Powder ni. 
  1. Bedak ini dihasilkan daripada 💯% tanah liat yang mengandungi mineral semulajadi.
  2. Ia mengandungi mineral semulajadi yang bertindak menyerap segala kotoran dan toksik yang terdapat pada kulit.
  3. Cepat meresap dalam kulit. Kulit terasa sejuk dan lembut .
  4. Satu bekas tahan agak lama malah tahan beberapa bulan.
  5. Walaupun ia tidak semahal produk-produk lain, namun setiap kali sapu, ruam atau penyakit kulit anak-anak kita semakin berkurangan.
  6. Bebas Paraben dan juga bahan-bahan kimia berbahaya.
  7. Selamat untuk anak-anak anda terutama yang masih bayi, sebab kandungannya 💯%bahan semulajadi iaitu tanah liat putih dan air galian yang telah ditapis secara khusus.
  8. Ruam Bayi Powder ini menjadi pilihan ibu bapa untuk bayi mereka yang mempunyai masalah berkaitan ruam. Banyak testimoni pelanggan yang sangat berpuas hati.


Apakah kandungan Ruam Bayi Powder ini yang dikatakan sangat baik untuk masalah kulit?

"Menggunakan tanah liat putih,koalin paling bermutu tunggi di dunia dan air galian semulajadi untuk menghasilkan Ruam Bayi Powder".

Tanah liat putih yang bermutu tinggi ini adalah tanah liat putih yang terbaik di dunia. Permintaannya telah mendapat sambutan hingga ke negara Jepun dan China. Ia dicampur dengan 💯% air galian yang ditapis khusus bagi menjaga kualiti tanah tersebut.


Safety Cover/Penutup selamat digunakan supaya kandungannya tidak mudah tumpah ke dalam beg anda.

💯% tanah liat putih & air galian semulajadi serta sunnah Nabi S.A.W. Ini kerana ia salah satu cara Nabi SAW mengubati pelbagai penyakit kulit. Buatan tradisional homemade. Produk Muslim. Kandungan yang PEKAT, sehinggakan boleh ditambah air berkali-kali ( hanya air bertapis, yang terbaik air zam zam )


Pada pandangan dan pengalaman peribadi Nova, setakat 2 minggu Nova guna, mana-mana ruam pada badan baby atau eiman, Nova akan sapu nipis sahaja. Dalam semalaman, ruam akan mengering dan baik dengan cepat. Dalam hati "Bagus betul bedak sejuk ni!", so Nova tak ragu-ragu nak promote pada korang. Sapuan nipis tu seperti nombor di bawah ni. Sekejap je kering, sejuk je macam bedak sejuk biasa. Tiada bau busuk tanah, tekstur sangat ringan dan mudah dicuci. Malah ia selamat digunakan pada bayi 💗 💗 💗 💗


Diantara testimoni pengguna Ruam Bayi Powder yang boleh dikongsi adalah seperti di bawah ni.



Jika anda memiliki Ruam Bayi Powder yang ........
💯%dari Tanah Liat Putih terbaik dunia & air galian semulajadi
💯% semulajadi serta sunnah nabi S.A.W. Ini kerana ia salah satu cara Nabi SAW mengubati penyakit kulit
💯% Pembuatan secara homemade warisan semulajadi turun temurun serta pembuatan bedak sejuk tanah liat yang diiktiraf oleh SIRIM QAS INTERNATIONAL yang mana selamat digunakan dari bayi hingga dewasa

Harga : RM 38.90 sahaja

Macam mana nak beli? Hubungi :

Nombor Telefon HQ  | En. Hafis : 013-480 6787 
Bahagian Pemasaran & Owner | Puan Nurul : 017-623 9935

Pastikan anda miliki Ruam Bayi Powder seperti di gambar di bawah ini tau!

Jika anda ingin melihat Testimoni dan Maklumat Lanjut berkenaan Produk Ruam Bayi Powder ini anda boleh lihat Laman Web dan Facebook di pautan berikut :




Terima kasih pada pengeluar Ruam Bayi Powder, satu produk tempatan yang sangat bagus dan InsyaAllah membantu anda yang memerlukan rawatan alternatif di luar sana. Semoga perkongsian ini dapat membantu anda juga dan sama-sama kita berusaha untuk kehidupan yang lebih baik. Sekian.