Thursday, 22 December 2016

Traveloka Contest Week 3 | Pemenang I Need A Holiday Lah!

Salam,
Bahagia nya pagi ni. Alhamdulillah, diangkat menjadi salah seorang Pemenang Minggu Ketiga bagi Contest I Need A Holiday Lah! by Traveloka. Terima kasih Traveloka! I memang suka sangat nak pergi bercuti dengan Family! Yey! Kalau dapat jadi Grand Prize Winner pun best jugak! hahaha... amin..

Ni entry menang tu :

Terima kasih Dahlia, kerana bagi peluang pada Nova untuk join contest ni. Alhamdulillah. im happy that they like my writing dan Nova gembira kerana sedikit masa dan keringat yang Nova luangkan untuk menulis entry ini dibalas dengan hadiah! hahahahahaha. Walauwehapakepunpun, terima kasih pada semua yang sentiasa sokong dan melawat Blog Nova yang tak seberapa ni. Im sorry tak dapat tulis hari-hari sebab sibuk kerja di pejabat dan balik rumah dengan 2 orang anak lagi, husband yang kerja shift dan sambung belajar. Tapi, i tak pernah rasa susah dan terbeban untuk menulis.. menulis blog is my passion and im happy to do it. I'll try my best to update selalu ye.. (janji palsu jangan percaya)! ahhaha

Ok, membebel pulak.. tu je nak share hari ni.. ok dah buat kerja! ok bai.