Thursday, 25 February 2016

Percutian ke Langkawi Day 3 - Island Hopping Pulau Dayang Bunting, Pulau Beras Basah

Salam,
Holla semua.. wah wah ada yang rindu tak? kih kih lama tak menulis dah ni.. meh nak sambung cerita ke Langkawi yang dah tertunggak.. sayang sangat kalau tak update blog sebab banyak kenangan menarik yang boleh dikenang-kenangkan suatu masa nanti. Cewah... eh betui la.. kalau aku bosan2 memang aku buka balik blog lama dan baca balik.. sambil ketawa.. ha ha ha. Ok back to our business.. cewah business plak. Pagi tu, yong aku dah kejut kami awal giler sangat weh.. ketuk pintu suh bangun macam nak carik gaduh tu. Sebab dah booking dan bayar duit bot petang semalam kan,kena lah sampai dilokasi yang dipersetujui jam 8 pagi sharp. 

Budak kecik ni mamai lagi dah kena angkut masuk dalam bot. Aku memang tawakal semoga dia behave dan duk diam2. Eiman kan..mana reti duduk diam2 lama2.