Saturday, 15 July 2017

SAFI SHAYLA Syampu Wanita Bertudung

Salam,
Holla semua. Penjagaan rambut bagi wanita bertudung bukanlah sesuatu yang mudah. Masalah kelemumur, kegatalan kulit kepala, rambut berbau, rambut gugur merupakan masalah terbesar bagi Nova. Bayangkanlah dengan adanya baby kecik ni, semakin sukarlah Nova nak fokus pada penjagaan diri terutamanya kepada rambut. Nak pergi saloon.. krikk krikk erm dah lama sangat tak jejak kaki ke sana. So, Nova perlukan penyelesaian yang mudah dan cepat. Khas buat wanita bertudung, Nova temui SAFI Shayla sebagai penyelamat kepada semua masalah ini. Oh ya.. syampu SAFI Shayla ni ada Habbatus Sauda tau!!!! So, tiada stress.. hanya dengan SAFI Shayla! ๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’š 

Friday, 14 July 2017

Infinity Pool The Straits Hotel & Suites Melaka

Salam,
Holla.. Pertama kali dalam sejarah hidup Nova diberikan peluang untuk terjun ke dalam pool yang berada di tingkat paling atas, menghadap laut Melaka. Awesome Giler! Tak pernah tahu pun selama ni dekat Melaka ada hotel yang ada Infinity Pool menghadap laut. Yang Nova pernah pergi dekat Port Dickson tu la kan... Paling seronok sekali adalah si Eiman. 3 hari 2 malam kami di sana, tiap-tiap hari pergi pool. Tak pernah jemu pun sebabnya perasaan semasa berada di sana adalah sangat tenang dengan pemandangan yang sangat lawa! Nak tengok keseronokan eiman bermain air? Jom..

Thursday, 13 July 2017

Nutox Advanced Serum Concentrate | Kelihatan Muda Hanya Dalam 7 Hari!

Salam,
Holla. Bercerita mengenai Nutox... Nova pasti akan teringat pada kakak Nova dan adik ipar Nova. Mereka adalah pengguna Nutox paling tegar dan mereka sangat yakin dengan keberkesanannya. Contohnya, kakak Nova dah bertahun-tahun menggunakan produk Nutox ni. Ke mana sahaja mesti Nutox bersamanya. Nova pernah tanya pada kakak, "Best ke Nutox ni?". "Best! Skin care paling sesuai dengan kulit. Dah macam-macam produk kakak cuba, Nutox juga yang paling best!" katanya. Lalu, pada bulan Mei yang lalu, Nova telah diberikan peluang untuk mencuba sendiri produk Nutox ni dan paling special sekali... adalah Nutox Advanced Serum Concentrate yang diperbaharui. Jom.. Nova cerita lanjut..