Shopping Online di EZ BUY Dengan Lebih 3 Juta Barang Di Jual

Salam,
Holla semua. Pernah dengar EZ Buy? Ya, Lebih 3 Juta Barang Di Jual di Laman EZ Buy. Huh! Banyak betul hoi. Apa yang ada kat EZ Buy ni? Ha, macam-macam ada. Dari barangan bayi sampai ke alat tulis ke barang rumah semua ada. Ada 9 kategori semuanya nanti Nova bagitahu secara lebih detail ok. Kiranya, EZ Buy ni menawarkan harga yang sangat-sangat bepatutan dengan barang yang ditawarkan. Rambang mata weh!

Laman Sesawangnya adalah : EZBUY WEBSITE




Berbalik kepada cerita Nova tadi, ada 9 kategori barang yang dijual. Yang pertama adalah Home & Garden. Dalam kategori ini ada macam-macam kelengkapan rumah seperti katil, sofa, lampu, dekorasi rumah, barang-barang berkebun, dan lain-lain. ha.. Sebagai contoh, bagi barangan perabot, harganya memang jauh beza sangat-sangat dengan barang import yang kita tengok di kedai-kedai perabot tu. Kat EZ Buy ni korang boleh terus beli dari pengeluar syarikat di luar negara. Wow tak? haa... bagi yang nak masuk rumah baru tu bolehla usha2 mana-mana barang yang berkenan kat sini. Boleh dapat barang yang cantik dengan harga berpatutan kan. πŸ˜ƒ


Kategori yang kedua pula adalah fesyen wanita dan sebanyak 547,111 barang dalam kategori ini. Wow.. banyaknya! Tengokla kat bawah tu, semua fesyen terkini dengan rekaan yang pelbagai. Senang aih nak beli baju raya, EZ Buy kan ada! Beli online je. 😊


Kategori ketiga pula adalah mainan, barangan ibu dan kanak-kanak. Yang ni kategori kesukaan Nova, hahaha Nova paling suka beli baju T-Shirt eiman gambar kartun-kartun yang lawa tu dari sini. Harganya memang wow! Kalau RM100 tu boleh dapat dalam 4-5 helai juga baju yang lawa-lawa. Rambang mata serius! 281,962 barang! Banyak tu pilihan!


Keempat dan seterusnya adalah Fesyen Lelaki, Barangan Sukan, Kasut, Beg, Barangan Kecantikan, Kesihatan, mobiles & tablets, alat tulis, barangan pejabat dan barangan automotif. Semuanya ada 10 kategori. syok kan! Carilah apa sahaja, semua ada kat sini tau! Cuba tengok kat gambar bawah ni, haa... banyak sangat pilihan kan!


Dengan melayari EZ Buy korang sebenarnya telah akses barang-barang yang dijual di Taobao, Mogujie, Jingdong dan Amazon. haaa.. hebat tak? Kiranya, EZ Buy ni telah memudahkan korang untuk dapatkan barang yang terbaik dengan harga yang hebat! Tak payah dah susah-susah, layari je EZ Buy, semua ada! Korang juga boleh buat pilihan untuk tapis barang dari mana-mana yang disebutkan tadi contoh dalam gambar kat bawah ni.


Impress tak? Tertarik tak?

Bukan itu sahaja, sekarang ni EZ Buy juga tengah offer Prime Day dari 8-10 March. Cash Voucher RM 30 untuk New Prime + RM15 Cash Voucher For All Prime! weeee bestnyer.  


Tak tahu apa Prime ni?

Ok meh Nova terangkan, Prime ni adalah  Unlimited RM 8.80 shipping tanpa mengira berat, saiz dan kuantiti. 

Korang hanya perlu langgan Prime setahun dengan bayaran RM 188.00 sahaja dan nikmati shipping charge hanya RM 8.80 sahaja bagi apa-apa pembelian dari website EZ Buy. So dalam setahun tu, korang belila apa sahaja, perbot besar gedabak ke apa ke, hanya RM 8.80 je shipping cost. huh! 



Camana? Best tak?

Laman Sesawangnya adalah : EZBUY WEBSITE

ha, apa tunggu lagi! Jomla kita ke EZ Buy. Raya nak dekat ni, bolehla plan tukar perabot baru. hehehehe jom cuci mata jom.






Lawa kan! Harganya awesome kan!

Sekian.


Comments